Neulonta

Neulepusero on nyt hempeä ja naisellinen

Täydennä vaatekaappiasi itsetehdyillä neulepuseroilla! Katso tästä helpot neuleohjeet ja tee puserot itsellesi tai lahjaksi.

Kokosimme yhteen kolme ihanaa  neuleohjetta, joilla teet ohuet, mutta pukevat neulepuserot. Haluaisitko trendikkään läpikuultavan pitsineuleisen puseron, vai kaipaatko vain pitsisiä yksityiskohtia pukeutumiseesi? Jos pitsi ei ole sinun juttusi, neulo yksinkertaisen tyylikäs pusero, joka laskeutuu kauniisti ja on helppo yhdistellä monenlaisiin asuihin ja asusteisiin.

Lue myös5 x helppo neulepusero-ohje naiselle

Läpikuultava pitsineuleinen pusero laajalla pääntiellä

Puseron verkkomainen pinta syntyy helpolla pitsineuleella. Tee pusero itsellesi tai lahjaksi!

Laajan pääntien reunaan ja muihin reunuksiin neulotaan joustinneuletta. Kappaleet neulotaan suljettuna neuleena, ensin etu- ja takakappaleen alaosa, sitten hihat ja viimeiseksi kaarroke, jossa tehdään kavennuksia kappaleiden rajakohdissa.

Hieman läpikuultava pusero piristävä valinta arkeen. Läpinäkyvyyden vuoksi puseron alle on hyvä laittaa esimerkiksi valkoinen tai ihonvärinen aluspaita. Voit halutessasi tehdä puseron myös eri väreissä! Yhdistä pusero esimerkiksi kirkkaan väriseen alaosaan ja lempikenkiisi. Paita on itsessään jo niin kaunis, että asukokonaisuus ei välttämättä tarvitse lainkaan koruja.

OhjeLäpikuultava pitsineuleinen pusero laajalla pääntiellä

Läpikuultava pitsineuleinen pusero laajalla pääntiellä

Kauniin herkkä neulepusero pitsisillä hihansuilla

Neulo kaunis pusero laajalla pääntiellä. Leveät pitsireunukset hihansuissa tuovat puseroon naisellisuutta. Ohjeessa käytetty lanka on Sandnes Tynn Line, 53 % puuvillaa, 33 % viskoosia ja 14 % pellavaa.

Sileäneuleisen puseron juju löytyy kauniista pitsisistä hihansuista. Puserossa on istutetut hihat ja laaja pyöreä pääntie, johon tehdään  taakse pieni halkio. Pääntien reunus on sileää neuletta.

Voit halutessasi ommella pitsireunuksiin esimerkiksi puu- tai lasihelmiä koristeeksi. Pue paidan kaveriksi näyttävät korvakorut ja yhdistä haluamaasi alaosaan.

OhjeKauniin herkkä neulepusero pitsisillä hihansuilla

Kauniin herkkä neulepusero pitsisillä hihansuilla

Simppelin sileäneuleinen pusero kauniisti laskeutuvasta neuleesta

Hemmottele itseäsi tai ystävääsi uudella kauniilla puserolla! Ohut sileäneuleinen pusero laskeutuu kauniisti kantajansa ylle.

Simppelin sileäneuleisen puseron ainoa koristus ovat kaarrokkeen raglankavennukset. Puseron kaikkiin reunoihin neulotaan joustinneuletta. Lanka on himmeästi hohtavaa ja kevyttä sekoitetta. Lanka on Sandnes Tynn Line, 53 % puuvillaa, 33 % viskoosia ja 14 % pellavaa.

Sileäneuleinen pusero on oivallinen ja yksinkertainen arkipusero, jonka voi yhdistää helposti hameeseen tai housuihin. Tilanteesta riippuen voit viimeistele asun kauniilla koristeellisella riipuksella.

OhjeSimppelin sileäneuleinen pusero kauniisti laskeutuvasta neuleesta

Ohut sileäneuleinen pusero

Kommentoi

Kommentoi juttua: Neulepusero on nyt hempeä ja naisellinen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.