Neulonta Tilaajille

Pikkupalmikko-sukissa on hienostunutta tyylikkyyttä – ota Jorma Saarisen ohje talteen ja neulo kauniit sukat

Ohuesta langasta neulotut pikkupalmikko-sukat ovat elegantit ja viimeistellyt. Nämä sukat ovat myös ihana lahja milloin vain.

Tiivisti neulotut kapeat palmikkoraidat muodostavat sukkien varsiin ja päällisiin koristeellisen pinnan. Kahden silmukan palmikot tehdään neulomalla silmukat ristiin, joten et tarvitse niihin apupuikkoa. Palmikot jatkuvat sujuvasti sukan suun 2 o, 1 n joustinneuleesta.

Kantapäät tehdään vahvistettuina, ja pohjat ovat sileää neuletta. Kiilakavennukset tehdään poikkeuksellisesti piiloon jalkapohjan puolelle. Lopputulos on kaunis ja viimeistelty.

Lankana on ohutta 2,5 puikolla neulottavaa merinovillan ja jakin sekoitusta, joka on vahvistettu polyamidilla. Se tuo sukkiin ylellisen pehmeän ja lämpimän tunnun.

Lue myös: Puolukkapaikka-villasukat hehkuvat punaisenaan puolukoista – ota Outi Markkasen ohje talteen ja neulo sukkiin omat marjaherkkusi

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pikkupalmikko-sukissa on hienostunutta tyylikkyyttä – ota Jorma Saarisen ohje talteen ja neulo kauniit sukat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.