Neulonta Tilaajille

Syksyn satoa -villasukat saavat hymyn huulille! Tiina Kaarela kirjoi niihin kasvimaan kaikki herkut

Tiina Kaarela kuvioi polvisukkien varret kirjomalla niihin lempivihanneksensa. Neulo Syksyn satoa -villasukat ja kirjo niihin omat herkkusi hänen ohjeellaan.

Neulesuunnittelija Tiina Kaarela kadehtii kaverinsa siirtolapalstaa, sillä hän itse onnistuu tappamaan kaktuksetkin. Hän ei  ole viherpeukalo, mutta rakastaa syksyn tuoreita kasviksia. Miettiessään sukkiin sopivaa herkkua ensimmäisenä Tiinan mieleen tosin tuli makkara, jota toistuva oleskelu Italiassa saa aina hänet kaipaamaan.

Tiina halusi tehdä sukkien vihanneskuviot kirjomalla, joilloin kuvioihin saa paremmin sävyjä eikä ole kirjoneuleen rajoituksia. Kuvioita voi lisäillä vapaasti! Itse sukat voi toteuttaa vaikka neulekoneella.

Lue myös: Niina Laitinen suunnitteli 100-vuotiaalle Kotiliedelle omat juhlasukat! Ota ohje talteen ja neulo upeat palmikkounelmat 

Syksyn satoa -villasukat
Porkkanat, herneet, sipulit ja muut vihannekset kirjotaan valmiisiin polvisukkiin muliinilangalla. © Niclas Mäkelä

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Syksyn satoa -villasukat saavat hymyn huulille! Tiina Kaarela kirjoi niihin kasvimaan kaikki herkut

Lukija213488

Ihanat sukat ja vartta tarpeeksi!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.