Neulonta Tilaajille

Talvi-villasukat ovat kuin lumipyry illansuussa – neulo sukat lämmittämään varpaita hiihtolenkin jälkeen

Kun valitset Talvi-villasukkien kuvion väreiksi tummansinisen ja valkoisen, sukkien pintaan muodostuu lumihiutaleita. Sukissa on runsaasti kokoja pienistä suuriin jalkoihin.

Ihanan talviset villasukat kuvioidaan kirjoneuleella, johon tuo eloisuutta helppo oikeita ja nurjia kerroksia vuorotteleva pintaneule. Kuvioneule tehdään kahdella värillä, joten se ei ole vaikea tehdä. Pohjien kohdalla neulotaan värit parin kerroksen raidoiksi.

Sukkien suulla punaisiin joustimiin tehdään oikeat silmukat kiertäen. Myöskin punaisella neulotut kantapäät ovat vahvistettua neuletta.

Talvi-villasukkiin tarvitaan kolmea eriväristä sukkalankaa, jota neulotaan numeron 3 tai 3,5 sukkapuikoilla. Jos haluat, että kuvioneule muistuttaa lumipyryä valitse niihin tummansininen ja valkoinen lanka. Tehostesävyksi suulle, kantapäihin ja kärkiin sopii hyvin jokin muukin puhdas sävy kuin punainen. Kuvio toimii hyvin myös muun värillä langoilla neulottuna, kun sävyissä on riittävästi kontrastia.

Lue myös: Veikeät tonttusukat ovat joulun hitti! Neulo ne pukinkonttiin tällä ohjeella

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Talvi-villasukat ovat kuin lumipyry illansuussa – neulo sukat lämmittämään varpaita hiihtolenkin jälkeen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.