Ompelu Tilaajille

Helpot miehen bokserit trikoosta valmistuvat vajaassa tunnissa – tulosta kaavat ja ompele kalsarit, joissa mukavuus on pääasia

Klassiset miehen bokserit istuvat hyvin, kun ompelet ne elastaania sisältävästä puuvillatrikoosta. Mallissa on kaksi lahkeenpituutta.

Trikoosta ommelluissa boksereissa on vain vähän saumoja, jotka voivat ärsyttää ihoa. Vyötärölle ommellaan pehmeää alusvaateisiin suunniteltua kuminauhaa, joka tuntuu miellyttävälle ihoa vasten. Aukoton sepalus tehdään kaksinkertaisena, jolloin siitä tulee ryhdikäs.

Valitse materiaaliksi napakkaa elastaanitrikoota, joka pitää hyvin muotonsa, mutta joustaa tarpeeksi. Hauska printti tai sähäkkä väri tekee boksereista persoonalliset. Yksivärisestä trikoota voit piristää värillisellä vyötärön kuminauhalla. 

Lue myös: Villatakki valmistuu yhdessä illassa, kun ompelet se valmiista neuloksesta

Miehen bokserit trikoosta  

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Helpot miehen bokserit trikoosta valmistuvat vajaassa tunnissa – tulosta kaavat ja ompele kalsarit, joissa mukavuus on pääasia

Sinun täytyy kommentoidaksesi.