Ompelu Tilaajille

Lyhythihainen kauluspaita antaa huolitellun vaikutelman – ompele paita tyyliisi sopivasta kankaasta

Kauluspaita on pukeva valinta jakkujen ja villatakkien alle. Ompele helppo paita itse tulostettavilla kaavoilla.

Lyhythihainen kauluspaita on ihanteellinen pitkähihaisten vaatteiden alle, jos ei halua paidasta lisälämpöä. Kaulus ja etunapitus tekevät puserosta pukevamman kuin tavallinen toppi tai t-paita. Jos haluat paitaan pitkät hihat, kaavassa on mukana myös niiden pituus.

Väljä paita on helppo ja nopeatekoinen, sillä siinä on kahdesta kappaleesta muodostuva paitakaulus ja edessä napituslistat. Rintamuotolaskokset suuntautuvat sivuun vyötärölle, mikä tuo puseroon siroutta. Muuten malli onkin aivan simppeli.

Ompele paita ohuesta kankaasta, jonka materiaalina voi olla kaikkea pellavan ja silkin väliltä. Erilliset napituslistat antavat mahdollisuuden valita niihin ja kaulukseen erivärisen kankaan kuin itse paitaan. Valitse kankaaseen kuosia, ruutua tai raitaa tai tee siitä yksivärinen luottopaita, joka sopii moneen.

Kaavassa on mukana myös housuosa, joten voit ommella sillä myös haalarin.  Tästä löydät haalarin ohjeen. 

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lyhythihainen kauluspaita antaa huolitellun vaikutelman – ompele paita tyyliisi sopivasta kankaasta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.