Ompelu Tilaajille

Uskomattoman mukava collegemekko valmistuu yhdessä illassa – tulosta kaavat ja ryhdy ompeluhommiin vaikka heti

Kaipaatko rentoa ja huoletonta päällepantavaa? Collegesta ommeltu helppo­tekoinen mekko on juuri sitä. Tulosta kaavat, niin pääset heti ompeluhommiin.

Suoralinjaisen mekon viistoihin leikkaussaumoihin ommellaan taskut. Pääntie huolitellaan kaitaleella ja helma sekä hihansuut ommellaan joustavalla kaksoisneulaompeleella tai peitetikkikoneella, jos sinulla on käytössäsi sellainen. Helppoa ja nopeaa, valmista tulee yhdessä illassa.

Valitse mekon materiaaliksi collegekangasta tai muuta vastaavan paksuista neulosta, joka on ryhdikkäämpää kuin trikoot. Erilaiset kuosit sopivat mekkoon hyvin tai jos haluat mekkoon 80-luvun stailia, valitse etukappalesiiin useampaa eriväristä collegea.

Lue myös: Näyttävät puhvihihat ovat in! Tee niillä trikoomekosta huipputrendikäs

Mukava collegemekko

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Uskomattoman mukava collegemekko valmistuu yhdessä illassa – tulosta kaavat ja ryhdy ompeluhommiin vaikka heti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.