Ompelu Tilaajille

Nostalginen yöpaita on kuin suoraan vanhoista Suomi-filmeistä – ompele pitsinen ihanuus itsellesi

Pitsinauhoin somistettu valkoinen yöpaita tuo valoisien kesäöiden tunnelmaa tavallisiin arki-iltoihin. Ompele ihana yöasu tulostettavalla kaavaalla.

Nostalginen yöpaita näyttää ja tuntuu ylelliseltä, kun ompelet sen pehmeästä luonnonmateriaalista. Pitsiset somisteet poimutetuissa hihansuissa ja helmassa tuovat yöpaitaan vanhan ajan romantiikkaa. Hihansuiden röyhelöt tehdään käyttäen kuminauhalankaa alalankana. Yömekon eteen tehdään halkio ja pääntie kantataan vinonauhalle, jonka päät voi solmia rusetille.

Materiaaliksi sopivat hyvin flanelli tai muut pehmeät puuvilla- ja pellavakankaat tai viskoosi, jotka ovat hengittäviä ja miellyttävän tuntuisia iholla. Somista kangasta brodyyreillä tai pitseillä. 

Lue myös: Onko tässä kesän ihanin vaate? Ompele ohjeellamme hulmuava kimono, joka kelpaa kietaista päälle vaikka joka päivä

Nostalginen yöpaita

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Nostalginen yöpaita on kuin suoraan vanhoista Suomi-filmeistä – ompele pitsinen ihanuus itsellesi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.