Virkkaus

Virkkaa patalappu, tiskirätti tai tuolinsuojat – katso 5 hyvää ideaa itselle tai lahjaksi

Kokosimme viisi ihanaa virkkuuohjetta keittiöön. Nämä käsityöt syntyvät nopeasti, joten voit tehdä yhden lahjaksi ja pitää toisen itselläsi. Pääseekö patalappu, tiskirätti, pannumyssy vai tuolitossut ensimmäisenä työn alle?

Aloitatko virkkaamisen retrohenkisestä patalapusta, ekologisesta tiskirätistä vai lämmittävästä pannumyssystä? Läpi vuoden riittää läheisillä erilaisia merkkipäiviä ja kesällä on usein tarvetta myös tuliaisille. Kokosimme helppotöisiä ja käytännöllisiä ohjeita, jotka auttavat arjessa ja joista lahjansaajakin ilahtuu.

Virkattu patalappu on ihanasti retro

värikäs itse virkattu patalappu

Tämän patalapun juju on retrotyylissä. Patalaput virkataan kolmesta erivärisestä pellavalangasta, joten voit yhdistellä värejä vapaasti ja luoda mieleisesi ja keittiöösi sopivan värimaailman.

Katso patalapun ohje ja kokeile!

Ekologinen tiskirätti kestää kulutusta

ekologinen tiskirätti

Ekologinen tiskirätti syntyy pellavalangasta virkkaamalla. Tämä rätti kestää käyttöä ja pesua, oiva lahja siis vaikka mökkiviemisiksi tai tupaantuliasiin.

Katso tiskirätin ohje ja kokeile!

Söpö pannumyssy pitää kahvin ja teen kuumana

Itse virkattu pannumyssy

Kahvi ja tee pysyy lämpimänä virkatun pannumyssyn suojissa. Kata aamupala tai brunssi ulos ja tarjoile ruokailijoille höyrävän kuumaa juotavaa.

Katso pannumyssyn ohje ja kokeile!

Tuolitossut estävät lattianaarmut

Tuolitossut estävät ikävät naarmut

Tekevätkö tuolisi jalat ikäviä naarmuja lattiaan? Ongelma ratkeaa, kun tartut virkkuukoukkuun ja virkkaat suloiset suojat tuolin jaloille. Käytännölliset tuolitossut voi virkata joko yksivärisenä tai raidallisena.

Katso tuolinsuojien ohje ja kokeile!

Monikäyttöinen patalappu muuntuu pannunaluseksi

Monikäyttöinen patalappu

Tukeva patalappu toimii myös pannunalusena. Villalangasta virkattu patalapun ja pannunalusen yhdistelmä on täydellinen lisä pieniin tiloihin.

Katso monikäyttöisen patalapun ohje ja kokeile!

 

Katso myös muut virkkuuohjeet:

Tunnetko sinä jo nämä? Virkkauslyhenteet tutuiksi Virkkaa pullotelineet matonkuteesta Virkkaa merihenkinen pöytäliina Virkkaa kukista upea afrikkalainen torkkupeitto Virkkaa verkkokassi vauvanvaunuihin

Kommentoi

Kommentoi juttua: Virkkaa patalappu, tiskirätti tai tuolinsuojat – katso 5 hyvää ideaa itselle tai lahjaksi

maria

Käsityö virkkauksen on huonosti esillä ohjeet ,

Seija

Käsityöohjeita on huonosti lehdestä saatavillA!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.