Kilpailut

Kilpailusäännöt

Tervetuloa osallistumaan Otavamedian Kodin lehtien ja Kotilieden järjestämiin kilpailuihin. Tässä kilpailusäännöt, jotka ovat voimassa kaikissa järjestämissämme kilpailuissa.

Palkinnot arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

Otavamedia Oy ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti kilpailun päättymisen jälkeen. Otavamedia Oy:n työntekijät tai perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi, siirtää tai luovuttaa eteenpäin.

Kilpailuun osallistuvien on asuttava Suomessa. Kilpailuun voi osallistua vain kerran ja vain omalla nimellä. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan lupa. Ei ostopakkoa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kilpailusäännöt

jannu ja kuntopyörä

viimeset grillailut ennen lumia…

Riitukka

kesän ensimmäinen aamu-uinti suoritettu ja tästä se jatkuu jäiden tuloon asti ja sen jälkeen avannossa,tuosta saa niin ihanasti virtaa koko
päiväksi

piparminttu

Joulukuun 3. päivä, aurinko paistaa! Koiran kanssa pitkä lenkki ja leikit metsän hiljaisuudessa. Voimia antava kokemus.

riitukka

Voi miten ihanaa että muutamia uusia harrastukseen vihkityneitä,sillä avanto on niin nasta juttu ja se sanotaanko nyt euforinen olo minkä siitä saa,se on niin autuas,silti virkistävä ja verenkiertoa vilkastava,mutta kun ihmiset ei vaan uskalla kokeilla sitä vaan sanoat hyi h….ti ei s…..na se on minulle ihan liian kylmää,kesäuinti järvessä riittää.Ajatelkaa nyt aloitin avantouinnin vuonna 94 syksyllä ja flunssaa olen sairastanut joskus sitä ennen.miettikääpä sitä.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.