Ihmiset Tilaajille

Vain klubilaisille: Kaipaatko iloa ja piristystä tyyliisi? Ilmoittaudu Kotilieden Muuttuja-juttuun

Kaipaatko vinkkejä ja ideoita tyyliisi. Klubilaisena voit ilmoittautua Muuttuja-juttuun.

Oletko jämähtänyt nuoruusvuosiesi tyyliin? Tai jumiutunut synkän värisiin vaatteisiin ja vanhaan tuttuun hiustyyliin? Tai ehkä sinulla on jokin tyyliisi liittyvä ongelma, johon toivot saavasi vinkkejä ammattilaiselta?

Kotilieden Muuttuja-jutussa tarjoamme ideoita ja ratkaisuja erilaisiin tyylipulmiin, jotka voivat liittyä niin vaatteisiin, meikkiin kuin hiuksiinkin – muuttumisleikkiin lähtevän on oltava valmis siihen, että myös hiustyyliä päivitetään, toki muuttujan toiveita kuunnellen.

Voit hakea Muuttuja-juttuun alla olevasta lomakkeesta, jos olet Kotilieden tilaaja ja kirjautunut Kotiliesi Klubin jäseneksi. Jos et ole vielä klubilainen, voit kirjautua Klubin täältä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vain klubilaisille: Kaipaatko iloa ja piristystä tyyliisi? Ilmoittaudu Kotilieden Muuttuja-juttuun

Lukija476147

Hei! Olen 56 v kuuden lapsen äiti Äänekoskelta. Silloin kun muut tytöt meikkasivat, vaihtelivat kampauksia ja ostelivat vaatteita minä viihdyin tallilla. Viihdyn kyllä vieläkin, mutta nyt haluaisin vähän panostaa itseeni ja näyttää naiselliselta. T. Satu-Marjukka Wickstrand-Porri Sumiaistentie 175 44200 Suolahti 0408233721

Lukija430068

Hei, olen 48v ja nuoresta mielestä johtuen, pukeutuminen on ollut helpointa ja mukavuutta kaavaa noudattaen, omasta mielestä ei mitään uutta välttämättä tarvitse, ulkopuoli kuitenkin näkyy valitettavasti, muiden silmissä toisenlaiselta. Uusia tuulia,elämässä, uusi tyyli ois kivaa, piristäisi varmastikin monta asiaa, itsetunto kohensi.

Siskotuija

Hei täältä Lappeenrannasta.
Olen 66-vuotias. Sairastuin myeloomaan 2021. Olen läpikäynyt kantasolusiirron 2022, jonka johdosta menetin hiukseni. Uudet kasvoivat tilalle, mutta ovat tyystin erilaiset kuin aikaisemmat.
Hiukseni ovat ohuet ja liukkaat, en osaa laittaa niitä siten kuin haluaisin. Nyt ne ovat puolipitkät.
Itse olen 170 cm pitkä ja painan noin 66 kg.
Kaipaan myös ohjeita pukeutumiseen, harrastan lavatanssia mieheni kanssa.
Sairauteni on parantumaton, elinvuosia ei voi ennustaa, jäljellä voi olla pari vuotta tai sitten jos onnistaa, saatan elää vaikka seitsemänkin vuotta.
Miehenikin olisi innokas muuttuja, hän on 75-vuotias, noin 182 cm pitkä ja painaa 76 kg. Heinäkuussa vietämme 20-vuotis hääpäiväämme.
Mieheni on tilannut minulle tämän lehden.
Terveisin
Tuija Heikkinen
Jaakko Nissinen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.