Kuukauden kirja

Tervetuloa Kotiliesi Klubin Kuukauden kirja -sivulle! Saat klubilaisena käyttöösi kuukausittain vaihtuvan kirjan e- tai äänikirjana. Kirjasta keskustellaan lukupiirissä, joka toimii Kotilieden kirjaryhmässä Facebookissa. Tule mukaan jakamaan lukuvinkkisi ja juttelemaan kirjallisuudesta!

Näin saat kuukauden kirjan käyttöösi

Kirja on luettavissa tai kuunneltavissa kunkin kalenterikuukauden ajan.
Helmikuun kirjan latauskoodi on KKHELMI24.

Jos tarvitset ohjeita kirjan lataamiseen, löydät ne täältä. Toimi koodin saatuasi pian, sillä kirjoja on tarjolla rajoitetusti.

Helmikuun kirja on Paula Hottin Murha Ylämaalla

Sarjan aloittavassa, hurmaavassa dekkarissa suomalaiskokki joutuu keskelle murhatutkintaa Skotlannin ylämaalla.

Rannikkokylän rauha rikkoutuu, kun turistien suosimasta linnasta löytyy päätön ruumis. Samaan aikaan paikallisen hotellin vieras katoaa, ja hotellissa hermolomaa viettävä maineikas edinburghilainen rikostutkija Carlos saa heittää hyvästit viskintuoksuisille lomasuunnitelmilleen.

Hotellin keittiössä työskentelevä, Skotlannin jylhiin maisemiin hurmaantunut Halla on perehtynyt klaanihistoriaan ja päätyy auttamaan poliisia. Idyllisen hotellin henkilökunta ja vieraat ovat toinen toistaan syvemmällä ihmissuhdesotkuissaan. Mutta voiko joku heistä olla kylmäverinen murhaaja?

Lue Paula Hottin haastattelu: Täydelliset skonssit syntyvät kirjailija-kokki Paula Hotin ohjeella – ja ne nautitaan hänen Skotlantiin sijoittuvan dekkarinsa kera

Lue myös aiempien kuukausien kirjailijoista:

Kotilieden kirjaryhmä Facebookissa

Perustimme Kotiliedelle oman kirjaryhmän Facebookiin. Liity täältä ryhmään, niin pääset keskustelemaan kirjoista.

> Siirry kirjaryhmään tästä