Sisustus Tilaajille

Jenni ja Lauri ostivat talon, jota luultiin purkukuntoiseksi – kuntotarkastuksen yllätyksen jälkeen 70-luvun omakotitalo koki uskomattoman muutoksen

Vanha talo ei tarkoita automaattisesti huonoja uutisia. Jenni ja Lauri ostivat talon, joka sai heidät tekemään täyskäännöksen uuden kodin suunnitelmissa.

70-luvun talo kauniilla tontilla myytiin Jenni ja Lauri Myllyselle purkukuntoisena. Talo sijaitsi tutulla kadulla. Jenni on pikkutyttönä leikkinyt usein talon lähistöllä, jossa asui hänen sukulaisensa.

Yllättäen talo osoittautui kuntotutkimuksessa niin terveeksi, että pariskunta luopui alkuperäisestä ajatuksestaan. Rakentajaperheestä tulikin remontoijaperhe.

Sohvapöydän vihreänsävyinen marmorilevy löytyi Tori.fi:stä. Sohvapöydän runkona on metalliset Jyskin lehtitelineet.
Sohvapöydän vihreänsävyinen marmorilevy löytyi Tori.fi:stä. Sohvapöydän runkona on metalliset Jyskin lehtitelineet.

Hyvät uutiset saivat jatkoa, kun remontin alkuvaiheessa tehdyssä ulkoverhouksen avauksessa kävi ilmi, että talon runko oli lähes uudenveroinen eikä ollenkaan tummunut valesokkelista huolimatta. Salaojitusta talolla ei ollut, mutta sen sijainti hiekkakankaalla oli tarjonnut ”luonnon” omat salaojat rakennukselle.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Jenni ja Lauri ostivat talon, jota luultiin purkukuntoiseksi – kuntotarkastuksen yllätyksen jälkeen 70-luvun omakotitalo koki uskomattoman muutoksen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.