Sisustus Tilaajille

Mikä heräteostos! Charlotta huomasi koiralenkillä myytävänä-kyltin ja teki saman tien kaupat kakkoskodista

Charlottan Hangon-kodissa järjestys tai väri voivat useinkin vaihtua. Kakkoskodin sisustaminen ei saa olla liian vakavaa, vaikka kaikki onkin tarkkaan suunniteltua ja toteutettua.

Hanko on ollut Charlotta Savanderille tuttu jo lapsuuden kesistä: siellä vierailtiin äidin ystävättären luona, ja pyöräiltiin Jopolla pitkin rantareittejä, Casinon ympäristöä ja Itäsatamaa. Hangon hiekkarannat tuntuivat kotoisilta Porissa ja Yyterin rannoilla varttuneesta tytöstä.

Sittemmin Charlotta päätyi oman perheensä kanssa asumaan Kauniaisiin. Eräänä kesänä 15 vuotta sitten hän lähti teini-ikäisten poikiensa ja näiden kaverien esiliinaksi Hangon regattaan. He olivat vuokranneet majoituksen Kylpyläpuiston kupeesta.

”Ulkoiluttaessani koiraa huomasin myytävänä-kyltin tässä puutalossa. Hyvänen aika, ajattelin, ja soitin siltä seisomalta välittäjälle, joka lupasi tulla näyttämään asuntoa.”

Charlotta tiesi heti, että haluaa asunnon. Varmuuden vuoksi hän pyysi kuitenkin vanhempansa paikan päälle.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mikä heräteostos! Charlotta huomasi koiralenkillä myytävänä-kyltin ja teki saman tien kaupat kakkoskodista

Sinun täytyy kommentoidaksesi.