Sisustus Tilaajille

Fia muutti Helsingistä maalle sukutaloon ”vain putkiremonttia pakoon” mutta ei halunnutkaan enää palata

Fia Janhonen kunnostaa suurta sukutaloa Emäsalon saaressa Porvoon kupeessa. Millaista on elää talossa, jossa jokainen huonekalu ja esine muistuttavat suvun historiasta?

”Tässä talossa on hyvä henki”, Josefine (Fia) Janhonen sanoo talosta, jonka asukkaana hän edustaa jo neljättä ja tytär Lilja viidettä polvea.

Lämpimän tunnelman vaistoaa jo punaisten puurakennusten ympärille levittäytyvässä villiintyneessä pihapiirissä. Merimaisema on postikortinkaunis.

Fian huolella ja vanhaa kunnioittaen remontoima talo on viehättävä sekoitus modernia estetiikkaa ja talon historiaa. Fia, Lilja ja Jamppa-springerspanieli eivät kuitenkaan asu sukumuseossa. Nykyaikaisilla mukavuuksilla varustettu koti on täynnä lämpöä ja kuvauksellisia yksityiskohtia.

Talon jokaiseen huonekaluun, koriste-esineeseen ja kirjaan liittyy oma tarinansa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Fia muutti Helsingistä maalle sukutaloon ”vain putkiremonttia pakoon” mutta ei halunnutkaan enää palata

Sinun täytyy kommentoidaksesi.