Sisustus Tilaajille

Salovaaran perhe vaihtoi uniikista asunnosta toiseen: halkokellarista viistokattoiseen ullakko-loftiin

Johanna ja Arttu Salovaaralla on kokemusta historiallisista taloista Helsingin Kruununhaassa. Nykyisessä ullakkoasunnossa parasta on tiloihin esteettä tuleva valo.

Erikoisesta asunnosta toiseen. Näin voi lyhyesti kuvata Salovaaran perheen asunnonvaihtoa. Se tapahtui vieläpä yhden ja saman asuinalueen, Helsingin Kruununhaan, sisällä.

Johanna ja Arttu Salovaara asuivat lastensa kanssa aiemmin Meritullinkadulla erikoisessa ja kiehtovassa kaksikerroksisessa asunnossa. Asunnon alakerta oli holvikaarinen kellari ja ylempi taloyhtiön alin varsinainen asuinkerros.

Vanhassa halkokellarissa oli oma erityinen tunnelmansa ja siitä olisi voinut tehdä kolmannen makuuhuoneen lasten kasvaessa. Asunto oli kuitenkin vuokrattu ja lopulta liian hankala lapsiperheen tarpeisiin.

Lue myös: Nyt on värikästä! ”Keltaiset verhot takaavat ikuisen auringonpaisteen”, Michael vinkkaa

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Salovaaran perhe vaihtoi uniikista asunnosta toiseen: halkokellarista viistokattoiseen ullakko-loftiin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.