Sisustus Tilaajille

Hannan ja Arhin talo piirrettiin vanhan sohvan ja ruokailuryhmän ympärille – modernin kodin kruunaa poreallas

Modernin omakotitalon neliöt on mietitty tehokkaasti lapsiperheen tarpeisiin. Tutuista huonekaluista ei haluttu luopua, joten arkkitehti suunnitteli talon olemassa olevien kalusteiden ympärille.

Kauniissa modernissa puutalossa Helsingin Vartiokylässä on Hanna ja Arhi Leveelahden perheen koti.

”Asuimme aiemmin Kumpulassa, mutta niihin aikoihin kun Benjamin syntyi aloimme haaveilla isommasta kodista Töölössä, tai rivitalosta Pakilan suunnalla. Olimme valmiita isoonkin remonttiin, jotta saisimme kodista meidän näköisemme”, Hanna kertoo.

Pariskunta oli ollut apukäsinä mukana Hannan siskon ja tämän miehen talonrakennusprojektissa kymmenisen vuotta sitten. Rakentamisen työläys oli vakuuttanut Hannan ja Arhin siitä, ettei rakentaminen olisi heille sopiva vaihtoehto.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Hannan ja Arhin talo piirrettiin vanhan sohvan ja ruokailuryhmän ympärille – modernin kodin kruunaa poreallas

Sinun täytyy kommentoidaksesi.