Sisustus

Iittala X Issey Miyake

Iittalan ja Issey Miyaken neljä vuotta kestäneen suunnittelu- ja kehitysprosessin tulokset ovat saapuneet Iittalan myymälöihin. Iittala x Issey Miyake -sisustustuotteet käsittävät 30 tuotetta, joiden materiaalina on lasi, tekstiili ja keramiikka. Pastellinen värimaailma, tekstiilien taitellut pinnat ja keraamisten esineiden kulmikkaat muodot vievät ajatukset Japaniin.

Yritysten yhteystyö oli Iittalan muotoilujohtaja Harri Koskisen mukaan luontevaa.

”Molemmat brändit ovat aina olleet uskollisia luovan ajattelun ja ajattomuuden filosofialleen. Ne arvostavat perinteitä, toimivuutta, käsityötä, innovaatiota sekä erilaisten materiaalien ja menetelmien käyttöä”, sanoo Harri Koskinen.

Iittalan ja Miyake Design Studion suunnittelutiimit tekivät malliston työstämisessä tiivistä yhteistyötä. Yhteisten perusarvojen lisäksi esiin nousivat myös yhteinen arvostus luontoon, käsityöhön ja muotoilun yksinkertaistamiseen.

Kokoelman tuotteita ovat muun muassa kolmiulotteiset tekstiilit, viisikulmion muotoiset keraamiset ja lapsiset esineet sekä hienostuneet yhden kukan maljakot.

Mallisto tulee myyntiin valikoituihin Iittala Store ja Iittala Oulet Store -myymälöihin, Sokos- ja Stockmann-tavarataloihin sekä Iittalan ja Finnish Design Shopin verkkokauppoihin. Lisätietoja Iittala.

Iittala_IXI_Pause_for_harmony_2016_inspiration_1_horisontal_JPG

 

Iittala_IXI_Pause_for_harmony_2016_inspiration_9_horisontal_JPG
Iittala_IXI_Pause_for_harmony_2016_inspiration_8_horisontal_JPG

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Iittala X Issey Miyake

Sinun täytyy kommentoidaksesi.