Sisustus

Kevään tekstiilit – poimi vinkit sisustukseen!

Kohta koittaa kevät ja halu vaihtaa kodin tekstiilit keveämpiin ja raikkaampiin. Tässä muutama helppo vinkki kuinka lakaista talvi nurkista tekstiilien avulla.

Vaaleiden ja kevyiden tekstiilien ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa kalseaa tunnelmaa, sillä tekstiilien joukkoon voi valita jonkin aksenttivärin, kuten vaaleanpunainen väri ylläolevassa H&M:n kuvassa. Vaaleat tekstiilit sopivat erinomaisesti myös kerrostamiseen, mikä on tämän päivän ajankohtaisin juttu.

Kevyt mutta muhkea olohuone

Simppeliä laveria koristavat Marimekon raikkaan siniset sisustustyynyt ja hauska torkkupatja. Torkkupatjan tai viltin voi levittää sohvan tai laverin patjan päälle pitkittäin extramuhkeutta antamaan. Tyynyjen kanssa siitä muodostuu kutsuva pesä.

olohuone
Mynsteri-matto tulee myyntiin myöhemmin keväällä. Orkanen- ja Tasaraita -tyynynpäälliset 27 e, Marimekko.

Mynsteri-matto tulee myyntiin myöhemmin keväällä. Orkanen- ja Tasaraita -tyynynpäälliset 27 e, Marimekko.

Rento ruokailutila

Pellava sopii hyvin talveen, mutta vielä paremmin kevääseen, sillä valo suodattuu kauniisti sen läpi. Yhdistä pellavaverhoihin pellavapöytäliina ja esimerkiksi pellavakankaasta tehty valaisin niin saat kerroksellisen vaikutelman. Älä silitä, trendikkäin pellava on nyt rypyssä!

ruokailutila
Pembroke-pöytäliina on 100 % pellavaa, 59,95 e. Pembroke-lautasliina 11,95 e/2 kpl, Ellos.

Monta valkoista makuuhuoneessa

Valkoisillakin tekstiileillä voi luoda lämpimän sisustuksen. Valitse vuodevaatteisiin, sisustustyynyihin ja päiväpeittoon valkoisen eri sävyjä ja kerrosta rohkeasti. Päiväpeittoa ei aina tarvitse vetää viivoittimella, kokeile jättää peite puoleen väliin sänkyä ja heittää peiton toinen laita rennosti sängyn yli.

makuuhuone
Liv-päiväpeite on kaksipuolinen ja ihanaa jakardikuosista puuvillaa, 119 e Ellos.

Valoa verhoista

Verhot kannattaa vaihtaa kevyempiin, jotta kotiin tulvii mahdollisimman paljon valoa. Pellava- ja erityiset valoverhot ovat suosittuja ja niistä suodattuu sopivasti valoa sen olematta liian kirkas ja kova. Kokeile yhdistää hieman eri sävyisiä ohuita verhoja rinnakkain, siitä syntyy elävyyttä verhopintaan.

verhot
Liinu-verhon kaunis läpikuultavuus syntyy pellavasta ja polyesteristä, 64,95 e. Vieressä kaunis polttopainettu Coronna, 57,95 e, Finlayson.

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kevään tekstiilit – poimi vinkit sisustukseen!

Venla Puro

Kovin on väritöntä kevättä sisustusvinkeissä. Itse kaipaan väriä elämään ympäri vuoden.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.