Sisustus

Kylpyhuoneen kolme tyyliä

Mietitkö uutta tyyliä kylpyhuoneeseesi? Tässä kolme ehdotusta.

Mattaa sementtipintaa

Sisustuslaastilla tai -sementillä saa kauniin mattapinnan myös kylpyhuoneen seinään. Markkinoilla on useita valmisteita, joista useimmat soveltuvat itse työstettäväksi. Ammattimiehen apua kannattaa kysyä aina jos on epävarma oman työnsä jäljestä. Ammattilaiseen on syytä turvautua myös silloin, jos haluaa laittaa betonipinnoitteen suoraan vanhan laatoituksen päälle. Tällöin laattapinnan on oltava ehjä ja sen alle jäävän vesieristyksen on oltava kunnossa ja toteutettu standardien mukaisilla tuotteilla.

Hansgrohen uudet Talis Select -hanat laitetaan päälle painamalla kevyesti Select-painiketta joko sormella, kämmenellä tai kyynärvarrella. Lisätietoja Hansgrohe.

Leikittele väreillä

Kylpyhuonekalusteiden valtaväri on kiiltävä valkoinen, mutta Gustavsbergin uusi Estetic-kylpyhuonekalustesarja sisältää myös mustan ja mattavalkoisen värivaihtoehdon. Sarjaan kuuluu wc-istuimia ja pesualtaita, myöhemmin myös hanoja. Uuden malliston tuotteiden pehmeät linjat helpottavat puhtaanapitoa ja parantavat näin hygieniaa. Lisätietoja Gustavsberg.

Raikasta valkoisella

Jos sittenkin haluat suosia valkoista, pehmennä sitä puulla tai laatoituksen väreillä.

Idon uuden Glow-kalustesarjan jujuna on alumiinilista, joka yhdistää sarjan tuotteita. Glow-sarjan tuotteiden väriksi voit valita valkoisen, tammen tai vapaasti myös runkoihin valittavan NCS-värin. Lisätietoja Ido.

 

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kylpyhuoneen kolme tyyliä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.