Sisustus Tilaajille

Mikä ihastuttava kesätorppa! Kuvittaja-Christelin pikkutarkka kädenjälki näkyy mökin taidokkaissa yksityiskohdissa ja väreissä

Kuvittaja ja lastenkirjailija Christel Rönns viihtyy torpallaan alkukesästä syksyyn, sillä mikäpä olisi upeampaa kuin nähdä luonnon sävyjen vaihtuvan pikkuhiljaa hennosta vehreydestä kypsiin syysväreihin.

Kun kuvittaja Christel Rönns pari­kymmentä vuotta sitten ­näki lehdessä myynti-ilmoituksen, hän innostui. Hän ajoi lähes ­saman tien miehensä Sakun kanssa Lappohjaan melkein satavuotiaan kesätorpan esittelyyn.

Meri pilkotti puiden takaa ja rakennus oli kaikessa rähjäisyydessään hurmaava, juuri sellainen työmaa ja lomanviettopaikka, jota Christel elämäänsä kaipasi.

”Olen vuosien varrella oppinut, että tarvitsen kunnon kesäloman. Muuta vapaata en sitten oikeastaan edes pidä vuoden aikana. Aloitan lomanvieton kesäkuun alussa ja lope­tan elokuun puolivälissä”, Christel kertoo.

Hän viettää lähes koko lomansa kesäasunnolla perheen koiran Tildan kanssa. Muut perheenjäsenet, puoliso ja aikui­set tyttäret tulevat ja menevät useita kertoja kesässä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mikä ihastuttava kesätorppa! Kuvittaja-Christelin pikkutarkka kädenjälki näkyy mökin taidokkaissa yksityiskohdissa ja väreissä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.