Sisustus

Mikä on Kouvolan asuntomessujen upein kohde? Katso kuvat ja äänestä suosikkiasi!

Luonnonmateriaaleja, näyttäviä puupintoja ja suuria ikkunoita. Tällaiset elementit hallitsevat asuntomessukohteita Kouvolassa. Mikä kohde on sinusta kaikkein upein?

Kouvolan asuntomessukohteita yhdistävät aikaa kestävä sisustus ja ekologisuus, vaan mikä onkaan messukohteista kaikkein upein? Tämän selvittääksemme on syytä pistää pystyyn äänestys! Tutustu näyttäviin kohteisiin ja äänestä jutun lopussa suosikkiasi!

Lue myös: Kouvolan asuntomessut – nämä messutalojen sisustusratkaisut inspiroivat!

Kohde 4 Airon Haave

Kuva: TAVATON media

Kolmihenkiselle perheelle suunniteltu koti yhdistelee valkoisen, beigen ja ruskean sävyjä sekä rohkeita materiaalivalintoja. Keittiö henkii 50-luvun tunnelmaa.

Kohde 5 Villa Element

Kuva: TAVATON media

Näyttävät puupinnat hallitsevat kolmihenkisen perheen ensimmäistä ikiomaa omakotitaloa. Eteisen käytävältä löytyvä Jukola Industriesin Kärkipaanu-puuseinä on kuin reliefimäinen taideteos.

Kohde 13 Talo Korea

Kuva: Mirva Kakko

Tässä kohteessa kannattaa kiinnittää huomiota upeisiin lasikattoelementteihin! Esimerkiksi makuuhuoneessa valo siivilöityy tunnelmallisesti seinästä seinään ulottuvista viistoista kattoikkunoista. Myös toisessa kerroksessa sijaitsevien olohuoneen ja keittiön lasikatto ihastuttaa.

Kohde 14 Taide

Kuva: TAVATON media

Taiteella ja suomalaisella designilla sisustettu kohde on erityisesti kunnianosoitus taiteilija Johanna Orakselle, jonka teokset näkyvät talossa vahvasti.

Kohde 17 ABC-Mobiili

asuntomessut kouvola
Kuva: TAVATON media

Skandinaavinen tyyli ja luonnonläheiset materiaalit hallitsevat tätä kohdetta. Kiinnitä huomiota esimerkiksi olohuoneen koristeelliseen tapettiin, joka tuo ryhtiä muuten vaaleaan sisustukseen. Olohuoneen ja keittiön värimaailmat muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden.

Lue myös: Villiyrttejä istutetaan nyt kotipihoille, kukkaloisto ei ole enää trendikäs – Listasimme 4 kiinnostavaa puutarhatrendiä

Kohde 19 Vuolas Minitalo

Kuva: TAVATON media

Kouvolan asuntomessuilla on nähtävillä lukuisia kiinnostavia minitaloja. Tämä näyttävien puupintojen asunto on suunniteltu erityisesti luontomatkailun majoituskohteeksi.

Kohde 21 Dekolaku

Kuva: Niclas Mäkelä

Huikea huonekorkeus kiinnittää huomion tässä vaaleiden pintojen hallitsemassa kohteessa. Suurten ikkunoiden kautta myös ympäröivä puutarha muuttuu osaksi sisustusta.

Lue myös: Dekon asuntomessutalo Dekolakun sisustus on lähes valmis: sisustuksessa yhdistyvät puun pehmeys ja sementin viileys – katso kuvat!

Kohde 22 Sievitalo Unto

Kuva: Mirva Kakko

Pintojen ja kalusteiden luonnonmateriaalit antavat kohteelle omaperäisen ilmeen. Makuuhuoneessa pehmeä tunnelma syntyy Siparilan Pala-sisustuspaneelin ja herkkien tekstiilien yhdistelmästä.

Kohde 32 Jukkatalo Aina

Kuva: Mirva Kakko

Vaikuttavat tehoseinät ja runsas kasviloisto hurmaa tässä talossa. Olohuoneessa huomio kiinnittyy myös kattoon asti ulottuviin upeisiin ikkunoihin.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mikä on Kouvolan asuntomessujen upein kohde? Katso kuvat ja äänestä suosikkiasi!

Sebu

Ihan kauheita taloja, materiaali ja värivalinnoista puhumattakaan. Lämmin puu ja betoni, welcome long time ago, samoin toi kasari akvaarion taustaseinä seinällä ja neuroottiset mitäänsanomattomat valkoiset seinät. Tämä on tylsää harmoniaa ilman uutta, persoonallista, rohkeaa, esteettistä ja vaikuttavaa keskeistä juttua. Muutamasta väristä tulee mieleen Sinkkuelämää sarjan lavastus ja – 90-luku. Toisaalta kuka muuttaa Kouvolaan. Mutta oikeasti, turhat messut ja todella tylsä ja tusina tusinassa sisustus kaikissa taloissa. Nyt on varmaan sisustustiimeillä ollut niin hauskaa ja kivaa tehdessä että koko homman pääpointti on unohtunut.

Arvostelija

Airon Neito

Anneli T

Sebun mielipidettä kimppaan! Erittäin vaatimattomat messut. Kohteita on vähän, joista osa aivan oheisasioita ( uusittu silta, tiilirakentaminen ruumishuoneella) tosin ne olivat mielenkiintoisin osio. Omituisesti suunniteltuja taloja sis. hukkaneliöitä ja tavallisia sisustuksia. Ei juurikaan jäänyt ideoita / ihastuksia / inhokkia/ wow – elämystä. Alue oli myös hyödyntämättä ehkä rantapenkereelle ei saanut rakentaa portaikkoon/ laituria tms.
Järjestelyt toimivat hyvin, juoma& ruokatarjonta huonoa mutta eipäs täällä kauaa aikaa mennytkään.

Taina Malmikare

Villa Albeoni

Magge

Talo Korea on ehdoton suosikkini! Ihana 😍

Sinun täytyy kommentoidaksesi.