Sisustus Tilaajille

Modernissa hirsitalossa joulu otetaan vastaan rennosti: ”Sherrylasillinen vaahtokylvyssä katkaisee kiireen”

Jouluvalmistelut aloitetaan Eljas ja Anne Perheentuvan kodissa jo hyvissä ajoin. Uuden lisän ja lapsen riemun jouluun tuo pieni lapsenlapsi.

Perheentuvat olivat viettäneet Karjalohjalla vuosikymmeniä mökkeillen, ennen kuin he rakennuttivat oman, ympärivuotisen talonsa samalle seudulle 15 vuotta sitten. Sekä Anne että Eljas olivat vielä työelämässä pääkaupunkiseudulla mutta hurmaava hirsitalo houkutti pariskunnan aina viikonlopuiksi maalle. Pian koti Espoosta myytiin ja he asettuivat kokonaan Karjalohjalle.

Joulut maalla ovat mukavia. Valmistelut aloitetaan jo hyvissä ajoin loppusyksystä ja aattoa lähestyttäessä tahti kiihtyy.

”Vaikka joulunaikaan onkin paljon kaikenlaista puuhaa ja touhua, kyllä me täällä maalla osaamme myös rentoutua. Lasken itselleni kuuman kylvyn ja sytytän kylpyhuoneen avotakkaan tulet tai vain muutaman kynttilän. Joskus saatan saada pienen lasillisen sherryä kylpyyn tarjottuna ja nautin siitä viipyilevän hetken vaahtokylvyssä loikoillen. Eivät ne jouluhommat minnekään karkaa”, Anne nauraa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Modernissa hirsitalossa joulu otetaan vastaan rennosti: ”Sherrylasillinen vaahtokylvyssä katkaisee kiireen”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.