Sisustus

Pienikin kylpyhuone voi toimia - poimi säilytysratkaisut!

Kylpyhuoneen säilytystilat eivät usein riitä kaikille pyyhkeille, purnukoille ja muille pikkutavaroille. Näin lisäät säilytystiloja ja saat uutta ilmettä kylppäriin.

Jotkut kylpyhuoneen säilytysratkaisut vaativat isoa remonttia, mutta myös hyllyillä tai irtokalusteilla pystyy usein ratkomaan pulman kuin pulman. Kylpyhuoneen ratkaisuja kannattaa ideoida samalla tavalla kuin kodin muitakin huoneita, kaiken ei tarvitse olla piilossa katseilta kylpyhuonekalustevalmistajan kaapissa. Mielenkiintoisimmat ratkaisut ovatkin niitä, joita ei ensi näkemältä ajattelisi heti kylppäriin.

kylpyhuoneen hylly

Hauska idea on sijoittaa hylly altaan alapuolelle totutun yläpuolen sijaan. Hylly jatkuu myös laatikoston alle, mikä sitoo altaan ja laatikoston harmoniseksi kokonaisuudeksi. Bianco-laatikosto ja pesuallas, Kvik.

kylppärin hylly

Ohut pikku hylly sopii pieniin tiloihin ja säilöö sopivasti kosmetiikkapullot ja käsipyyhkeet. Messinkiset koukut täydentävät hyllyä. Merakin pyyhkeitä ja käsisaippuoita on saatavana mm. Sokoksesta.

hylly

Kevytrakenteinen, jalallinen avohylly sopii loistavasti myös kylppäriin. String + -sarjan lokeromaiset säilytyshyllyt ja koukut tekevät hyllystä erityisen soveliaan kylppärin ja keittiön säilytykseen.

naulakko

Naulakkoa on helppo hyödyntää, kun se on riittävän pitkä. Teetä puusepällä seinästä seinään ulottuva naulakko ja ripusta siihen pyyhkeiden lisäksi koreja, joissa voit säilyttää niin föönit kuin lakkapullotkin. Pyyhkeet, Ellos.

seinähyllyjä

Yhden ison hyllyn sijaan seinälle voi ryhmitellä monia pikkuhyllyjä, joihin piilottaa putelit tai asettaa näytteille ne kauniit yksilöt. Klassiseen pyyherenkaaseen on helppo asetella pyyhe kauniisti. Pyyheripustin 35 e, Ferm Living.

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pienikin kylpyhuone voi toimia - poimi säilytysratkaisut!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.