Sisustus

Sängynpäädyllä ankkuroit makuuhuoneen tyylin - 5 x persoonallinen idea päädyksi

Jos makuuhuoneen sisustus ja sängyn ympäristö kaipavat jotain extraa, kannattaa kokeille näitä kikkoja. Sängynpäädyllä on iso merkitys tilan kuin tilan ilmeeseen. Pienillä ehostuksilla voi muuttaa perusmakuuhuoneen omaksi kutsuvaksi paikaksi.

1 Tee sängynpäädyn ja seinän ero väreillä

Maalaa seinä sängyn yläpuolelta eri värilla kuin alapuolelta. Näin seinästä tulee kuin suuri sängynpääty. Tehoa lisää nyt niin muodikas seinän alaosan koristepanelointi.

makuuhuone

Kuva: H&M

2 Koristele seinä päädyn sijaan

Pieni asia mutta suuri vaikutus: vaihda perinteinen yövalaisin seinävalaisimeksi. Se on kuin koru sängyn parina eikä muuta koristusta seinälle välttämättä tarvita.

makuuhuone

Kuva: Ellos

3 Valitse persoonallinen erillinen sängynpääty huoneen tyylin mukaan

Vähän erilainen sängynpääty toimii erinomaisena tehokeinona. Useimpia sängynpäätyjä voi ostaa erikseen ja lisätä jälkeenpäin jo olemassaolevaan runkopatjaan.

makuuhuone

Kuva: Sandberg

4 Sängynpääty voi toimia myös taidegalleriana

Koko seinän levyinen tauluhylly toimii oivallisena taulujen, valokuvien ja pikkutavaroiden galleriana. Ja samalla myös yöpöytänä. Kun maalaat tauluhyllyn vielä saman väriseksi kuin värillisen seinän, saat hauskan kolmiulotteisen vaikutelman.

makuuhuone

5 Runsas sänkykatos ei jätä kylmäksi

Runsas sänkykatos ei jätä ketään kylmäksi. Vaikka sen käytännöllisyydestä voidaan olla montaa mieltä, sillä saa takuuvarmasti runsautta ja romantiikkaa makuuhuoneeseen. Blanca-sänkykatosta myy Ellos.

makuuhuone

Kuva: Ellos

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sängynpäädyllä ankkuroit makuuhuoneen tyylin - 5 x persoonallinen idea päädyksi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.