Sisustus Tilaajille

Missä on vika, kun remontoitu koti ei tunnu kodikkaalta? Hanna ja Teemu pyysivät viimeistelyyn apuun sisustussuunnittelijan, joka laittoi erityisesti kaksi asiaa kuntoon

Hanna ja Teemu rakastuivat remontoidun asunnon puistomaisemaan. Sisustussuunnittelija auttoi tuomaan kotiin yhtenäisyyttä. Nyt tunnelmallinen koti saa lisälämpöä joulunajasta.

Eteiseen astuttuaan Hanna Eronen näki olo- ja makuuhuoneen suuret ikkunat, joista avautui ihana vihermaisema viereiseen Topeliuksenpuistoon.

Hän oli asunut aiemmin Töölössä jonkin aikaa, ennen miehensä Teemu Erosen tapaamista, mutta tämä näkymä ylitti odotukset täysin.

Edellistä kotia ei oltu edes myyty, kun nuoripari ihastui ensinäytöllä taidolla remontoituun asuntoon.

”Tämä oli unelmieni urbaani koti keskellä kaupunkia ja silti ihmeellisen vehreyden vieressä”, Hanna kertoo.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Missä on vika, kun remontoitu koti ei tunnu kodikkaalta? Hanna ja Teemu pyysivät viimeistelyyn apuun sisustussuunnittelijan, joka laittoi erityisesti kaksi asiaa kuntoon

Sinun täytyy kommentoidaksesi.