Sisustus Tilaajille

Tämän idean saa varastaa! Mika nikkaroi kierrätyslankuista kekseliään kesäkeittiön navetan seinustalle

Vanhan suulin ja karjasuojan aurinkoiselle seinustalle nikkaroitiin katettu kesäkeittiö-oleskelutila. Sen suuri pöytä täyttyy usein ystävistä.

Jaana  ja Mika Veini halusivat vanhan talonsa pihapiiriin kesä­keittiön ja oleskelutilan, jossa istua kesäiltoja ystävien kanssa.

”Emme kaipaa erilliselle mökille täällä ollessamme. Ulko-ovelta avautuu puutarha maalaismaisemassa. Täällä on käsittämättömän rauhoittava ilmapiiri ja hiljaisuus”, Jaana kertoo.

Rannassa oli valmiina Humpurin hulinaksi kutsuttu satavuotias suuli, jonka toisessa päässä on toiminut aikoinaan pieni navetta. Mika päätti hyödyntää varastona ja verstaana toimivan rakennuksen takaseinää, ja nikkaroi sen edustalle katetun terassin vanhoista parruista, lankuista ja laudasta.

”Aurinkoisesta terassista tuli kesäolohuone, jonka puusohvan syliin voi torkahtaa luonnon ääniä kuunnellen. Suuri pöytä täyttyy usein ystävistä”, pariskunta kertoo.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tämän idean saa varastaa! Mika nikkaroi kierrätyslankuista kekseliään kesäkeittiön navetan seinustalle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.