Sisustus

Tikkurilan vuoden 2017 väri on Angora

Valkoiset pinnat saavat kyytiä, kun Tikkurila nosti vuoden 2017 väriksi elegantin nudesävyn Angoran.

Angora H466 toimii erityisen hyvin valkoisen tilalla. Muotinäytöksiä pitkään hallinnut elegantti sävy on valkoista pehmeämpi valinta tilan yleisväriksi.

“Angora on helppo sisustusväri. Sillä voi maalata suuria pintoja, mutta tila pysyy silti valoisana. Sävy on helppo yhdistää tummempiin, neutraaleihin väreihin, kuten sammaleen ja mudan harmahtaviin ja vihreään taittaviin sävyihin sekä erilaisiin viileisiin ruskeisiin”, Tikkurilan designpäällikkö Marika Raike sanoo.

Väri hyppäsi muotimaailmasta sisustusmaailmaan muotisuunnittelija Teemu Muurimäen avulla. Muurimäki kuului Tikkurilan kokoamaan raatiin, joka keräsi yhteen vuoden 2017 Color Now -väritrendit. Raadin muut jäsenet olivat sisustussuunnittelija ja -bloggaaja Susanna Vento sekä Tikkurilan designpäällikkö Marika Raike.

Värien valinta syntyi yhteistyönä. Raatilaiset keräsivät mieleisiään värejä ja materiaaleja ”moodboardeille”, joiden pohjalta muodostui kolme Color Now 2017 -värikokoelmaa.

Vuoden väriksi nostettu puuterinen Angora löytyy Hazy-värikokoelmasta, jonka hienostuneen utuiset sävyt ovat saaneet innoituksensa englantilaisesta kartanoromantiikasta.

Rustiikkisessa Clay-kokoelmassa on poltettuja terrakotan ja saven sävyjä.

Energisen Growth-kokoelman ytimen muodostavat tomaatinpunainen ja vihreän eri sävyt.

Pehmeä Angora H466 ja muut kokoelmien sävyt löytyvät Tikkurilan Tunne Väri -kartasta.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tikkurilan vuoden 2017 väri on Angora

Sinun täytyy kommentoidaksesi.