Sisustus

Toisenlainen Tukholma

Oletko suunnittelemassa matkaa Tukholmaan? Kysyimme vinkkejä neljä vuotta Tukholmassa asuneelta Werannas-sisustuskauppaa luotsaavalta Riikka Hytöseltä.

Lisää matkavinkkejä löydät maaliskuun Dekosta. Sisäpiirin vinkit löytyvät Lontoon, Berliinin, Amsterdamin, Pariisin ja Kööpenhaminan matkoihin.

trosa2

Tukholmasta etelään sijaitseva kesäkaupunki Trosa on yksi kauneimpia kesäpaikkoja, joissa olen käynyt. Satamassa on lukuisia pieniä kojuja, joista saa ostaa paikallisia tuotteita. Tänne kannattaa mennä omalla autolla.

zetas3

Puutarhaihmisen must-käyntikohteita. Zetasin puutarha polveilee mäellä tarjoten lukuisia ideoita omaan pihaan, pieneen ja isoon. Slottsträdgården Ulriksdalin kasvislounas on arkisin runsas, monipuolinen ja herkullinen. Solnassa sijaitseva Ulriksdal myy myös maailmankuuluja käsintehtyjä Kew Royal Botanic Gardens -kukkaruukkuja.

Slottsträdgården Ulriksdal, Slottsträdgårdsvägen 8. Zetas, Blombacken 2.

ola_ericson-haga_echo_temple-374
Ola Ericson/imagebank.sweden.se

Aamulenkille? Silloin paikka on ehdottomasti Hagaparken. Kauniin vehreässä puistossa sijaitsee myös kruununprinsessa Victorian perheen koti.

zandvoort

Omat suosikkini perinteisemmistä sisustusliikkeistä on Zandvoort Sicklassa sekä Magasinet Vaxholmissa. Molemmissa on usein valikoimissa yksittäisiä isompia sisustusartikkeleita, joita itse arvostan bulkkituotteiden sijaan.

Zandvoort, Järnvägsgatan 28-32, Nacka

zandvoort2
Kent Billeqvist

Magasinet Waxholm, Fiskaregatan 1, Vaxholm.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Toisenlainen Tukholma

Sinun täytyy kommentoidaksesi.