Sisustus

United Stories yhdistää Suomen ja Aasian: Uusi tuotesarja lanseerataan Habitaressa

United Stories on Habitaren uusi myyntinäyttely, joka yhdistää tekijät eri puolilta maailmaa. Aasialaiset ja suomalaiset muotoilijat ovat suunnitteleet yhdessä pienesineitä ja huonekaluja.

Ensimmäisessä United Storiesissa on mukana 12 muotoilijaa ja 6 yritystä Suomesta, Kiinasta, Japanista ja Etelä-Koreasta. Yhteistyössä on syntynyt uusia tuotteita, jotka tulevat myyntiin Habitare-messuille 13.-17.9.2017.

Mukana on muun muassa Yrjö Kukkapuron suunnittelema lasten keinutuoli, tekstiilejä Johanna Gullichsenilta sekä valaisisimia ja pienesineitä.

Myyntinäyttelyn lisäksi United Stories workshopeissa on mahdollisuus perehtyä laajemmin aasialaiseen kulttuuriin, ruokakulttuuriin ja elämäntapaan. Vastaavaa yhteistyötä eri maiden ja muotoilijoiden välillä on tarkoitus jatkaa joka toinen vuosi ja esitellä syntyneet tuotteet Habitaressa.

1. Lapuan Kankurit on suunnitellut keittiötekstiilejä ja tyynyjä yhteistyössä Magoto Kagoshiman kanssa. Värityksiä on kaksi.

 

2. Nuppu-lastenastiasto on muotoilija Maija Puoskarin ja japanilaisyritys Tokyo Saikain yhteistyön tulos. Astiastoon kuuluu lautanen, kulho, muki sekä puinen lusikka.

3. Paperisen Paletti-seinäkellon on suunnitellut Hanna Anonen ja  toteuttanut japanilainen Taniguchi Aoya Washi co.

 

Lue lisää:

Viikon paras uutinen sisustajille on tässä: japanilainen Muji saapuu ensi kertaa Suomeen syyskuussa

Nyt on erikoinen elämys: Helsingin Senaatintorin vieressä voi yöpyä aitassa

Raikkaan moderni Lapuan Kankurit

Kommentoi

Kommentoi juttua: United Stories yhdistää Suomen ja Aasian: Uusi tuotesarja lanseerataan Habitaressa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.