Sisustus Tilaajille

Vanha työläisasunto ei tehnyt Kirstiin vaiku­tusta, kunnes hänelle selvisi talon ainutlaatuinen sijainti: ”Jouluna perhe kokoontuu aina tänne”

Kirstin ja Fredrikin kakkoskodissa Taalintehtaalla on hyvä hemmotella itseään rauhalla, kun ikkunan takana pauhaavat aallot ja sisällä pönttöuunissa raksuu lämmittävä tuli.

Helsingistä lähtöisin olevat Kirsti ja Fredrik Serén olivat asuneet Kemiönsaaren Taalintehtaalla jo toistakymmentä vuotta, kun terätehdas Fundia päätti myydä vanhat työläisasunnot henkilökunnalleen 1980-luvun loppupuolella.

Fredrik työskenteli tuolloin terätehtaalla ja esitteli ­yhden asunnoista Kirstille. Aluksi talo ei tehnyt Kirstiin vaiku­tusta, mutta sijainti aivan merenrannassa kiehtoi häntä kuitenkin niin paljon, että kaupat tehtiin.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vanha työläisasunto ei tehnyt Kirstiin vaiku­tusta, kunnes hänelle selvisi talon ainutlaatuinen sijainti: ”Jouluna perhe kokoontuu aina tänne”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.