Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Crème brûlée

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 dl kuohukermaa
1.5 dl täysmaitoa
3 kananmunan keltuaista
0.5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
Mainos

pinnalle:

noin 6 rkl ruokosokeria

Valmistusohje

Crème brûlée

  • valmistusaika 30 min
  • jäähtymisaika vähintään 4 tuntia

1. Kuumenna kerma ja maito. Sekoita munat, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää seos kuumaan maitoon.
2. Jaa seos voideltuihin, mataliin annosvuokiin. Aseta vuoat vesihauteeseen laakeaan uunivuokaan. Varo, ettei vesi nouse liian korkealle ja kiehu vuokiin. Nosta vuoka 150- asteiseen uuniin ja kypsennä noin 50 minuuttia.
3. Anna vuokien jäähtyä, nosta jääkaappiin ja anna viilentyä muutaman tunnin ajan.
4. Ripota vuokien pinnalle ruokosokeria ja paahda pinta kaasupolttimella tai salamanterigrillillä.

Avainsanat

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Crème brûlée

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X