Frida Kahlon melonisalaatti
Frida Kahlon melonisalaatti saa raikkaan maun mintunlehdistä ja limetistä. Tarjoa salaatti vaikkapa valmistujaisten noutopöydässä tai muissa kesäjuhlissa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Frida Kahlon melonisalaatti
- yhtä paljon vesi-, hunaja- ja verkkomelonin kuutioita (1,5 l yhteensä)
- 2-3 limetin mehu
- runsaasti mintunlehtiä
- ½ - 1 dl sokeria
- (mansikoita)
Valmistusohje
Frida Kahlon melonisalaatti tehdään näin:
- Sekoita maun mukaan sokeria, limetin mehua ja suikaleiksi leikattuja mintunlehtiä.
- Halkaise melonit, poista siemenet ja kuori ne. Lohko melonit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi tai kuutioiksi ja sekoita liemeen. Melonisalaatin joukkoon voi viipaloida mansikoita. Pidä Frida Kahlon melonisalaatti viileässä vähintään 1/2 tuntia ennen tarjoamista.
Lue myös: Nopea ja edullinen noutopöytä – nappaa 9 ideaa
Lue myös Anna.fi/ruoka: Grillattua ananasta ja melonisalaattia
Kommentoi
Kommentoi juttua: Frida Kahlon melonisalaatti