Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Frida Kahlon melonisalaatti

Frida Kahlon melonisalaatti saa raikkaan maun mintunlehdistä ja limetistä. Tarjoa salaatti vaikkapa valmistujaisten noutopöydässä tai muissa kesäjuhlissa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Frida Kahlon melonisalaatti

  • yhtä paljon vesi-, hunaja- ja verkkomelonin kuutioita (1,5 l yhteensä)
  • 2-3 limetin mehu
  • runsaasti mintunlehtiä
  • ½ - 1 dl sokeria
  • (mansikoita)

Valmistusohje

Frida Kahlon melonisalaatti tehdään näin:

  1. Sekoita maun mukaan sokeria, limetin mehua ja suikaleiksi leikattuja mintunlehtiä.
  2. Halkaise melonit, poista siemenet ja kuori ne. Lohko melonit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi tai kuutioiksi ja sekoita liemeen. Melonisalaatin joukkoon voi viipaloida mansikoita. Pidä Frida Kahlon melonisalaatti viileässä vähintään 1/2 tuntia ennen tarjoamista.

Lue myös: Nopea ja edullinen noutopöytä – nappaa 9 ideaa

Lue myös Anna.fi/ruoka: Grillattua ananasta ja melonisalaattia


Kommentoi

Kommentoi juttua: Frida Kahlon melonisalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.