hyydytetty porkkalakakku
Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Hyydytetty porkkalakakku

Vegaaneja ilahduttaa hyydytetty porkkalakakku, joka tehdään lohikakun tapaan. Koristelussa houkuttavat merileväcaviart, herneenversot ja syötävät kukat.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Porkkala

400 g porkkanoita kuorittuna
1 l vettä
2 rkl sokeria
1 rkl suolaa
2 tl nestemäistä savuaromia
2 rkl valkoviinietikkaa
1 tl sokeria

Hyydytetty porkkalakakku, pohja

150 g saaristolaisleipää
70 g vegaanista margariinia esim. Sininen Keiju
2 rkl kuivattua tilliä tai ruohosipulia

Hyydytetty porkkalakakku, täyte

1 pieni punasipuli
1 sitruunan raastettu kuori
1 dl hienonnettua tilliä
200 g vegaanista fraiche -tuotetta esim. Oatly iFraiche
400 g vegaanista ruohosipulituorejuuston tyyppistä valmistetta esim. Sheese
1/4 tl hienoa merisuolaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria
400 g marinoitua porkkalaa valutettuna
1 dl nestettä (sitruunamehua + valutetun porkkalan liemi)
3 tl agar agaria

Hyydytetty porkkalakakku, koristelu

4 porkkalaviipaletta
4 rkl vegaanista caviart-merilevää (mädin näköistä)
3 rkl syötäviä kukkia
3 rkl herneenversoja

Vuoka

pyöreä irtopohjakakkuvuoka (20 cm)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hyydytetty porkkalakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X