Italialainen voileipäkakku
Valmista juhlapöydän klassikko nyt italialaisittain. Kestosuosikkeihin kuuluva voileipäkakku saa nyt pyöreän muodon ja makuvivahteita Välimereltä. Pyöreässä voileipäkakussa on saapasjalkamaan lipun väriset täyteraidat.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Italialainen voileipäkakku:
12-16
grahampaahtoleipäviipaletta
12-16
perunalimppuviipaletta
Voileipäkakun punainen täyte:
1 pkt (200 g)
aurinkokuivattutomaatti-tuorejuustoa
2 rkl
tomaattipyreetä
50 g
ohutta kylmäsavukinkkua
3 rkl
ranskankermaa
Voileipäkakun valkoinen täyte:
1 prk (190/171 g)
öljyyn säilöttyjä latva-artisokkia
2 tl
sitruunamehua
1 prk (150 g)
ranskankermaa
1 dl
parmesaaniraastetta
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
Voileipäkakun vihreä täyte:
1 pkt (200 g)
valkosipulituorejuustoa
3 rkl
ranskankermaa
2 rkl
pestokastiketta
Voileipäkakun kostutus:
1 1/2 dl
kasvislientä
Voileipäkakun pinnalle:
2 prk (á 200 g)
maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl
ranskankermaa
herneenversoja
50 g
ohutta kylmäsavukinkkua
250 g
kirsikkatomaatteja
1 prk (200 g)
minimozzarellapalloja
tuoretta basilikaa
rouhittua mustapippuria
Keskustelu
Kommentoi juttua: Italialainen voileipäkakku