Voileipäkakku italialaisittain
Reseptit
yli 60 min
15
Kiitos

Italialainen voileipäkakku

Valmista juhlapöydän klassikko nyt italialaisittain. Kestosuosikkeihin kuuluva voileipäkakku saa nyt pyöreän muodon ja makuvivahteita Välimereltä. Pyöreässä voileipäkakussa on saapasjalkamaan lipun väriset täyteraidat.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Italialainen voileipäkakku:

12-16 grahampaahtoleipäviipaletta
12-16 perunalimppuviipaletta

Voileipäkakun punainen täyte:

1 pkt (200 g) aurinkokuivattutomaatti-tuorejuustoa
2 rkl tomaattipyreetä
50 g ohutta kylmäsavukinkkua
3 rkl ranskankermaa

Voileipäkakun valkoinen täyte:

1 prk (190/171 g) öljyyn säilöttyjä latva-artisokkia
2 tl sitruunamehua
1 prk (150 g) ranskankermaa
1 dl parmesaaniraastetta
1/4 tl rouhittua mustapippuria

Voileipäkakun vihreä täyte:

1 pkt (200 g) valkosipulituorejuustoa
3 rkl ranskankermaa
2 rkl pestokastiketta

Voileipäkakun kostutus:

1 1/2 dl kasvislientä

Voileipäkakun pinnalle:

2 prk (á 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl ranskankermaa
herneenversoja
50 g ohutta kylmäsavukinkkua
250 g kirsikkatomaatteja
1 prk (200 g) minimozzarellapalloja
tuoretta basilikaa
rouhittua mustapippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Italialainen voileipäkakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X