
Kinkku-omelettirulla
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 2 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 3 kananmunaa
- 3 rkl maitoa
- ripaus suolaa ja rouhittua valkopippuria
- 1 rkl voita
täyte:
- 4 siivua palvikinkkua
- muutama viipale punaista paprikaa
- jääsalaattia
Valmistusohje
1. Sekoita kulhossa munat ja maito keskenään niin, että munien rakenne hieman rikkoutuu. Mausta seos suolalla ja rouhitulla valkopippurilla.
2. Lämmitä teflonpintainen pannu ja lisää nokare voita. Kaada munakasmassa pannulle ja vedä puulastalla seosta pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin, kunnes se hieman hyytyy.
3. Katkaise lämpö ja anna munakkaan hyytyä vielä hetki kannen alla.
4. Asettele keskelle kinkkua, paprikaviipaleita ja jääsalaattia ja taita munakas kaksinkerroin lautaselle. Tarjoa heti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kinkku-omelettirulla