Lähi-idän voileipäkakku
Lähi-idän voileipäkakku täytetään punajuurihummuksella, labnehilla ja broilerilla. Labnehista valmistuvat myös kauniit pallerot voileipäkakun koristeeksi.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 22 annosta
- Munaton
Ainekset
Lähi-idän voileipäkakku
- 36 vuokaleipäviipaletta
- 2 dl kasvislientä kostutukseen
Labneh eli valutettu jogurttijusto
- 2 kg täysrasvaista turkkilaista jogurttia
- 3 tl hienoa merisuolaa
Lähi-idän voileipäkakku, hummustäyte
- 500 g punajuurihummusta
- 100 g yrttituorejuustoa
Lähi-idän voileipäkakku, labneh-korianteritäyte
- 1/3 labnehia
- 1 dl tuoretta korianteria
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 sitruunan raastettu kuori
Lähi-idän voileipäkakku, broileritäyte
- 400 g sitruuna-valkosipulimarinoitua broileria paistettuna
Lähi-idän voileipäkakku, kuorrutus
- 1/3 labnehia
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
Lähi-idän voileipäkakku, koristelu
- 1/3 labnehia
- 2 dl seesaminsiemeniä tai valmista dukkah-mausteseosta
Lisäksi
- lasagnevuoka (23 cm x 32 cm)
- harsoliina tai puhdas ohut keittiöpyyhe labnehin valutukseen
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lähi-idän voileipäkakku