Parsa-mansikkasalaatti ja yrttikastike
Lisää parsa-mansikkasalaattiin pinaatin sijaan villiyrttejä. Kerää voikukanlehtiä, vuohenputkea ja voikukannuppuja. Sitruunan raikastama yrttikastike tehdään villiyrttiguru Sami Tallbergin mukaan.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Parsa-mansikkasalaatti
- 500 g vihreää tankoparsaa
- ½ l mansikoita
- 1 avokado
- 1 ruukku rucolaa
- 40 g babypinaattia
Salaatinkastike by Sami Tallberg:
- 1 ¼ dl rypsiöljyä
- ¾ dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
- 1 rkl tuorepuristettua sitruunamehua
- ½ dl valkoviinietikkaa
- ½ rkl dijoninsinappia
- ½ tl kuivattua rakuunaa
- ½ valkosipulinkynsi
- ½-1 tl suolaa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Parsa-mansikkasalaatti ja yrttikastike