Parsa-mansikkasalaatti ja yrttikastiketta
Lisää parsa-mansikkasalaattiin pinaatin sijaan villiyrttejä. Kerää voikukanlehtiä, vuohenputkea ja voikukannuppuja. Sitruunan raikastama yrttikastike tehdään villiyrttiguru Sami Tallbergin mukaan.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Parsa-mansikkasalaatti:
500 g
vihreää tankoparsaa
1/2 l
mansikoita
1
avokado
1 ruukku
rucolaa
40 g
babypinaattia
Salaatinkastike by Sami Tallberg:
1 1/4 dl
rypsiöljyä
3/4 dl
kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl
tuorepuristettua sitruunamehua
1/2 dl
valkoviinietikkaa
1/2 rkl
dijoninsinappia
1/2 tl
kuivattua rakuunaa
1/2
valkosipulinkynsi
1/2-1 tl
suolaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Parsa-mansikkasalaatti ja yrttikastiketta