
Porovoileipäkakku
Porovoileipäkakku kruunataan kauniilla koristelulla. Hurmaava kukkapelto syntyy yrteistä, syötävistä kukista ja palloraudan avulla melonista ja mansikoista. Voileipäkakku kootaan pitkulaiseen leipävuokaan. Sen täytteenä on mansikoita, vuohenjuustoa ja poroa.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 9 annosta
- Munaton
Ainekset
Porovoileipäkakku
- 9-10 vuokaleipäviipaletta
- ¾ dl kasvislientä
Porovoileipäkakku, täyte
- 150 g pehmeää vuohenjuustoa (Chavroux)
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl mustapippurirouhetta
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 200 g tuoreita mansikoita
- 100 g poron kylmäsavupaistiviipaleita
Porovoileipäkakku, kuorrutus ja koristelu
- 150 g ranskankermaa
- 2 tl juoksevaa hunajaa
- 10 mansikkaa
- pala melonia
- tuoretta minttua
- syötäviä kukkia
Vuoka
- korkeareunainen leipävuoka (10 cm x 22 cm)
Kommentoi
Kommentoi juttua: Porovoileipäkakku