porovoileipäkakku
Reseptit
yli 60 min
9
Kiitos

Porovoileipäkakku

Porovoileipäkakku kruunataan kauniilla koristelulla. Hurmaava kukkapelto syntyy yrteistä, syötävistä kukista ja palloraudan avulla melonista ja mansikoista. Voileipäkakku kootaan pitkulaiseen leipävuokaan. Sen täytteenä on mansikoita, vuohenjuustoa ja poroa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Porovoileipäkakku

9-10 vuokaleipäviipaletta
3/4 dl kasvislientä

Porovoileipäkakku, täyte

150 g pehmeää vuohenjuustoa (Chavroux)
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippurirouhetta
1 rkl juoksevaa hunajaa
200 g tuoreita mansikoita
100 g poron kylmäsavupaistiviipaleita

Porovoileipäkakku, kuorrutus ja koristelu

150 g ranskankermaa
2 tl juoksevaa hunajaa
10 mansikkaa
pala melonia
tuoretta minttua
syötäviä kukkia

Vuoka

korkeareunainen leipävuoka (10 cm x 22 cm)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Porovoileipäkakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X