Porovoileipäkakku
Porovoileipäkakku kruunataan kauniilla koristelulla. Hurmaava kukkapelto syntyy yrteistä, syötävistä kukista ja palloraudan avulla melonista ja mansikoista. Voileipäkakku kootaan pitkulaiseen leipävuokaan. Sen täytteenä on mansikoita, vuohenjuustoa ja poroa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Porovoileipäkakku
9-10
vuokaleipäviipaletta
3/4 dl
kasvislientä
Porovoileipäkakku, täyte
150 g
pehmeää vuohenjuustoa (Chavroux)
100 g
maustamatonta tuorejuustoa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippurirouhetta
1 rkl
juoksevaa hunajaa
200 g
tuoreita mansikoita
100 g
poron kylmäsavupaistiviipaleita
Porovoileipäkakku, kuorrutus ja koristelu
150 g
ranskankermaa
2 tl
juoksevaa hunajaa
10
mansikkaa
pala
melonia
tuoretta minttua
syötäviä kukkia
Vuoka
korkeareunainen leipävuoka (10 cm x 22 cm)
Keskustelu
Kommentoi juttua: Porovoileipäkakku