sitruunapiirakka ja kerma-rahkavaahtoa
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Sitruunapiirakka ja kerma-rahkavaahtoa

Jälkiruoalle on aina oma vatsa! Tuhdinkin ruokailun jälkeen on vielä tilaa jälkiruoalle. Varsinkin, kun kyseessä on raikas ja suussa sulava sitruunapiirakka. Sitruunapiiraan valmistuksessa kannattaa muistaa muutama niksi, jotta täyte onnistuu ja siitä tulee tasainen. Älä vatkaa sitruunamehuseokseen kuplia, sekoita vain kevyesti. Muista myös kaataa täyte siivilän läpi, jotta kananmunasta ei tule viiruja täytteen pinnalle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pohja kauramurotaikinasta:

125 g pehmeää voita
3/4 dl sokeria
1 kananmuna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl kaurahiutaleita
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

2 dl sitruunamehua (noin 3 sitruunasta)
3 dl sokeria
1/2 dl perunajauhoja
3 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
Mainos

Tarjolle:

kerma-rahkavaahtoa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sitruunapiirakka ja kerma-rahkavaahtoa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X