Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Suklaaganache

Suklaaganache on pehmeä ja täyteläinen suklaakreemi, jota voi käyttää monipuolisesti leivonnassa, kuten kakkujen päällä tai täytteenä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Suklaaganache

  • 200 g tummaa- tai maitosuklaata
  • 2 dl kuohukermaa

Valmistusohje

Suklaaganache valmistuu helposti näin:

  1. Hienonna suklaa. Kiehauta kerma kattilassa ja ota pois liedeltä. Lisää suklaa pienissä erissä ja sekoita, kunnes se on sulanut. Anna suklaaganachen jäähtyä hieman ja lusikoi se sen jälkeen kakun päälle kuorrutteeksi ja levitä kauniiksi kerrokseksi. Jäähdytä jääkaapissa.

Vinkki! Mitä laadukkaampi suklaa, sitä parempi maku. Kuorruta suklaaganachella esimerkiksi ranskalainen eclair-leivos.

suklaaganache
Suklaaganache sopii kakkujen ja leivosten täytteeksi sekä kuorrutteeksi.

Lue myös Anna.fi: Appelsiini-suklaaunelmakakku


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklaaganache

Sinun täytyy kommentoidaksesi.