Ranskalainen suklaamousse
Ranskalainen suklaamousse on tehty aitoon tapaan kananmunista ja voista, eikä siinä ole käytetty liivatetta. Vaahtoa voi halutessaan maustaa hienoksi raastetuilla appelsiininkuorilla tai lorauttaa sekaan hieman Cointreau-likööriä tai vahvaa kahvia. Appelsiinituillet kruunaa täyteläisen jälkiruoan rapeudellaan.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Appelsiinituillet
50 g
suolaamatonta voita
1/2
appelsiinin raastettu kuori
1 (60 g)
kananmunanvalkuainen
3/4 dl
tomusokeria
1 dl
vehnäjauhoa
1 rkl
glukoosisiirappia
Ranskalainen suklaamousse
100 g
voita
4
kananmunaa (keltuaiset ja valkuaiset erotellaan)
½ dl
sokeria
175 g
taloussuklaata
1/4 tl
laadukasta sormisuolaa tai suolankukkaa
Tarvitset lisäksi
4 kpl
2 dl:n vetoista annosastiaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Ranskalainen suklaamousse