suklaavaahto
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Ranskalainen suklaamousse

Ranskalainen suklaamousse on tehty aitoon tapaan kananmunista ja voista, eikä siinä ole käytetty liivatetta. Vaahtoa voi halutessaan maustaa hienoksi raastetuilla appelsiininkuorilla tai lorauttaa sekaan hieman Cointreau-likööriä tai vahvaa kahvia. Appelsiinituillet kruunaa täyteläisen jälkiruoan rapeudellaan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Appelsiinituillet

50 g suolaamatonta voita
1/2 appelsiinin raastettu kuori
1 (60 g) kananmunanvalkuainen
3/4 dl tomusokeria
1 dl vehnäjauhoa
1 rkl glukoosisiirappia

Ranskalainen suklaamousse

100 g voita
4 kananmunaa (keltuaiset ja valkuaiset erotellaan)
½ dl sokeria 
175 g taloussuklaata
1/4 tl laadukasta sormisuolaa tai suolankukkaa

Tarvitset lisäksi

4 kpl 2 dl:n vetoista annosastiaa 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ranskalainen suklaamousse

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X