![](https://kotiliesi.fi/awpo/img/2021/05/voileipakakkurulla.jpg?s=539a0c1bae3bf976aefc0cb2f3f70589&fit=crop)
Voileipäkakkurulla savumuikkutäytteellä
Voileipäkakkurulla savumuikkutäytteellä tuo hauskaa vaihtelua perinteiseen voileipäkakkuun. Savumuikuista tulee herkullinen moussetäyte voileipäkakulle. Käytä voileipäkakkurullan koristeluun kevään ensimmäisiä villiyrttejä, kuten litulaukkaa tai ketunleipää.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 16 annosta
- Munaton
Ainekset
Voileipäkakkurulla
- 1 ½ pkt eli 16 makeaa limppuviipaletta esim. Oululaisen äitimuorin herkkulimppu
- 1 ½ dl laimeaa kala- tai kasvislientä
Voileipäkakkurulla. savumuikkutäyte
- 2 prk (à 210/150 g) savumuikkuja
- 280 g piparjuurituorejuustoa
- 150 g ranskankermaa
- 2 rkl nokkospestoa tai ryöpättyjä nokkosia hienonnettuna
- 1 dl hienonnettua tilliä
- 4 rkl raastettua piparjuurta
Voileipäkakkurulla, kuorrutus
- 150 g ranskankermaa
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 rkl sitruunamehua
- ¼ tl suolaa
Voileipäkakkurulla, koristelu
- savumuikkuja
- villiyrtin lehtiä esim. ketunleipiä tai litulaukkoja
- syötäviä kukkia esim. leijonankita tai orvokkeja
Kommentoi
Kommentoi juttua: Voileipäkakkurulla savumuikkutäytteellä