voileipäkakkurulla savumuikkutäytteellä
Reseptit
yli 60 min
16
Kiitos

Voileipäkakkurulla savumuikkutäytteellä

Voileipäkakkurulla savumuikkutäytteellä tuo hauskaa vaihtelua perinteiseen voileipäkakkuun. Savumuikuista tulee herkullinen moussetäyte voileipäkakulle. Käytä voileipäkakkurullan koristeluun kevään ensimmäisiä villiyrttejä, kuten litulaukkaa tai ketunleipää.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Voileipäkakkurulla

1 1/2 pkt eli 16 makeaa limppuviipaletta esim. Oululaisen äitimuorin herkkulimppu
1 1/2 dl laimeaa kala- tai kasvislientä

Voileipäkakkurulla. savumuikkutäyte

2 prk (à 210/150 g) savumuikkuja
280 g piparjuurituorejuustoa
150 g ranskankermaa
2 rkl nokkospestoa tai ryöpättyjä nokkosia hienonnettuna
1 dl hienonnettua tilliä
4 rkl raastettua piparjuurta

Voileipäkakkurulla, kuorrutus

150 g ranskankermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl sitruunamehua
1/4 tl suolaa

Voileipäkakkurulla, koristelu

savumuikkuja
villiyrtin lehtiä esim. ketunleipiä tai litulaukkoja
syötäviä kukkia esim. leijonankita tai orvokkeja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Voileipäkakkurulla savumuikkutäytteellä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X