Feta-paprika-rieskarullat

Savupororieskarullat ovat ihania pikkupurtavia juhlissa kuin juhlissa. Tällä kertaa tein ristiäisiin kasvisversion ko. rullista ja ne hupenivat pöydästä yllättävän nopeaa tahtia. Rullat kannattaa valmistaa muutama tunti ennen tarjoilua, jotta maut ehtivät hieman tasaantua, mutta ei kuitenkaan vielä edellisenä päivänä ennen tarjoilua, koska tällöin rieska vettyy liikaa.

Täytettä riittää n.6 rieskaan eli tästä määrästä saa n. 50 kpl rullia.

Aineet:
250 g aurinkokuivattu tomaatti Creme Bonjour-tuorejuustoa
250 g Lidlin Kreikkalaistyyppistä salaattijuustoa
1 punainen paprika
1.5 keltaista paprikaa
2 tl sitruunan mehua
2 rkl maitoa (lisää vähitellen, kunnes koostumus sopiva)
vajaa 1 puntti ruohosipulia
ripaus mustapippuria
0.5 tl suolaa
1 tl sokeria

Ohje:
Pilko paprikat ja ruohosipuli pieneksi. Murustele feta ja sekoita kaikki aineet keskenään. Maista! Laita tahnaa rieskojen päälle ja rullaa löysähköksi rullaksi (kuitenkin niin tiukaksi, että ilmat tulevat pois, kuitenkin niin löysäksi ette rieska repeä). Rullaa pitkittäin ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi (8 kpl/rieska).

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Feta-paprika-rieskarullat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X