Suklaapossu

Feta-paprika-rieskarullat

Savupororieskarullat ovat ihania pikkupurtavia juhlissa kuin juhlissa. Tällä kertaa tein ristiäisiin kasvisversion ko. rullista ja ne hupenivat pöydästä yllättävän nopeaa tahtia. Rullat kannattaa valmistaa muutama tunti ennen tarjoilua, jotta maut ehtivät hieman tasaantua, mutta ei kuitenkaan vielä edellisenä päivänä ennen tarjoilua, koska tällöin rieska vettyy liikaa.

Täytettä riittää n.6 rieskaan eli tästä määrästä saa n. 50 kpl rullia.

Aineet: 250 g aurinkokuivattu tomaatti Creme Bonjour-tuorejuustoa 250 g Lidlin Kreikkalaistyyppistä salaattijuustoa 1 punainen paprika 1.5 keltaista paprikaa 2 tl sitruunan mehua 2 rkl maitoa (lisää vähitellen, kunnes koostumus sopiva) vajaa 1 puntti ruohosipulia ripaus mustapippuria 0.5 tl suolaa 1 tl sokeria

Ohje: Pilko paprikat ja ruohosipuli pieneksi. Murustele feta ja sekoita kaikki aineet keskenään. Maista! Laita tahnaa rieskojen päälle ja rullaa löysähköksi rullaksi (kuitenkin niin tiukaksi, että ilmat tulevat pois, kuitenkin niin löysäksi ette rieska repeä). Rullaa pitkittäin ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi (8 kpl/rieska).


    Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen!

Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan!

Copyright

Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos!

Yhteydenotot
suklaapossu.leipoo (at) gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Feta-paprika-rieskarullat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.