Suklaapossu

Blogi muuttaa!

Kotiliedessä viettämäni vuodet lähestyvät loppuaan. Aloittelin bloggaamaan Kotiliedessä vuoden 2017 kesällä, mutta nyt on aika sanoa heipat ja kiitokset. Monta vuotta tässä menikin, mutta kaikeilla on aikansa.

Kuluvan viikon jälkeen blogini muuttaa takaisin bloggerin osoitteeseen http://suklaapossu.blogspot.fi . Yritän saada blogin näkyviin bloggerin puolella mahdollisimman pian, mutta vielä en pysty lupaamaan sen tarkempaa aikataulua. Mutta siellä nähdään!

———————–

Koska olen välillä kirjoitellut tänne blogiin myös pieniä ajatuksia sen hetkisestä elämästäni, laitanpa tälläkin kertaa pienen muistion itselleni (ja myös teille lukijoille tiedoksi).

Kuvittelin viime vuoden puolella, että tämä vuosi, on se vuosi, kun elämäni rauhoittuu ja saan enemmän voimia toteuttaa itseäni. Elämällä oli selvästi erilaiset suunnitelmat ja tällä hetkellä se tarjoaa sen verran haasteita, että pitää tarkkaan miettiä, mihin laitan voimavarojani ja mihin en.

Viimeiset pari kuukautta ovat olleet toistaiseksi aikuiselämäni rankinta aikaa läheiseni sairastuessa vakavasti. Tällä hetkellä en voi muuta kuin elätellä toiveita, että kaikki menee hyvin ja elämä lopulta voittaa.

Yleensä kaikessa on myös hyvätkin puolensa. Niin myös tässäkin, sillä tilanne on vaikuttanut ajankäyttööni; Arvostan nykyään aiempaa enemmän läheisiäni ja heidän kanssaan vietettyä aikaa. Aikaa on kuitenkin käytössä vain rajallinen määrä, ja tämä väkisinkin on vaikuttanut muun muassa omiin harrastuksiini.

Leipominen on tämän takia ollut kortilla ja itse asiassa viimeisen parin kuukauden aikana en ole leiponut mitään ”ylimääräistä”. Se vuoksi blogikin on ollut koko elinkaarensa hiljaisin tässä kohtaa. Oma jaksaminen on se, mistä pidän nyt kiinni ja palaan muihin juttuihin, kun tilanne sen sallii.

No niin, se siitä valittamisesta. En siis aio lopettaa leipomista, mutta tahti on jo nyt, ja saattaa jatkossakin hidastua entisestään. Toivottavasti nähdään taas bloggerin puolella! Ihanaa joulunalusaikaa ja nauttikaa leivonnaisista ja läheisistänne!

Ps. Kuvassa näkyy munaton brownies-leivonnainen. Ohje tulossa blogiin, kunhan kerkiän naputtelemaan sen ylös 🙂


    Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen!

Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan!

Copyright

Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos!

Yhteydenotot
suklaapossu.leipoo (at) gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Blogi muuttaa!

Kyökkikissa

Voimia ja jaksamista sinulle ja läheisillesi vastoinkäymisissä.
Luottakaa siihen, että lääketieteellä on keinot nujertaa sairaus.
Blogisi on täynnä hyviä ohjeita, joten niitä me lukijat voimme hyödyntää nyt, kun laitat asiat tärkeysjärjestykseen.
Hyvää joulunaikaa ja parempaa uutta vuotta!

PS Mukava, että palaat blogiisi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *