Suklaakakkupohja ilman suklaata

Tämä kakkupohja on mielestäni suklainen, vaikkei sisälläkään aitoa suklaata. Pohja on melko murenevainen, joten se kannattaa tehdä vähintään edellisenä päivänä valmiiksi. Näin sitä on helpompi leikata ja siirrellä.
Pohjan voit myös valmistaa etukäteen ja pakastaa.


Aineet:

200 g voita
3 dl sokeria
3 munaa
1.5 tl leivinjauhetta
1 rkl vaniljasokeria
4.5 rkl kaakaojauhetta
3.75 dl vehnäjauhoja
0.75 dl vettä


Ohje:

Vaahdota rasva ja sokeri.
Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Sekoita keskenään kuivat aineet ja
siivilöi ne vaahtoon vuorotellen veden kanssa. Voitele ja korppujauhota
irtopohjavuoka (halkaisijaltaan 22-24 cm). Kaada taikina vuokaan ja paista pohjaa
175 asteessa noin 45 minuuttia. Anna kakkupohjan jäähtyä seuraavaan päivään.

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Suklaakakkupohja ilman suklaata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X