Voi-sokerikakkupohja

Voi-sokerikakkupohja on tavallista sokerikakkupohjaa tukevampi. Se sopii hyvin esim. normaalia korkeampiin muotokakkuihin.
Tästä määrästä riittää esim. 16cm ja 22cm vuokiin.
Aineet:
150 g voita tai margariinia sulatettuna
7 munaa (huoneenlämpöisiä)
3.85 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
1.5 tl leivinjauhetta
Ohje:
Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vuorotellen kuivat aineet ja sula rasva. Kaada jauhotettuihin vuokiin. Paista 180 asteessa keskitasolla n.40 min. kunnes tikulla koitettuna ovat kypsiä.

Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen! Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan! Copyright Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos! Yhteydenotot suklaapossu.leipoo (at) gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Voi-sokerikakkupohja