Hyvinvointi

Kasvattavatko ripsiseerumit todellakin ripsiä? Testasimme 6 seerumia – täyttyivätkö lupaukset?

Kasvattavatko ripsiseerumit silmäripsien pituutta ja tekevätkö ne ripsistä tuuheammat? Sitä selvitimme kuuden viikon testissä, jossa testiryhmämme kokeili kuutta eri ripsiseerumia.

Oletko sinä tyytäväinen ripsiesi pituuteen ja tuuheuteen? Pidennykset huoltoineen eivät houkuttele, mutta löytysikö apu ripsiseerumista? Mikä ripsiseerumi on paras?

Lue myös Haaveiletko tuuheista ripsistä? Testasimme 7 ripsiväriä – katso tulokset!

Testiryhmämme käytti kuuden viikon ajan kuutta eri ripsiseerumia. Mikä ripsiseerumi oli paras? Lue alta testitulokset!

Talika Lipocils Expert: ripsistä tuli tuuheammat ja tummemmat

Tuotteen lupaus:

Luonnollisesti pidemmät, tuuheammat ja tummemmat ripset.

Hinta:

42,90 e

Ripsiseerumi Talika Lipocils Expert
Ripsiseerumi Talika Lipocils Expert teki testaajan ripsistä tuuheat ja tummat.

Testaajan arvio:

”Minulla on vaalea tukka ja yhtä vaaleat kulmakarvat ja ripset. Kumpiakaan ei juuri huomaa, jos niihin ei laita väriä. Ripset näyttävät värjättyinäkin melko vaatimattomilta. Ripseni ovat melko lyhyet, ja niissä on myös jonkin verran tyhjiä välejä. Taipuisuutta ei juuri ole.

Ripsiseerumi oli uusi tuttavuus. Olen aiemmin laittanut ripsiini vain ripsiväriä ja taivuttanut niitä taivuttajalla.

Talikan ripsiseerumin käyttö oli helppoa. Seerumi tulee ripsiväriltä näyttävässä purkissa, ja harjakin on samanlainen kuin ripsivärissä. Lisäksi harjan päässä on pieni sieni, jolla sai levitettyä läpinäkyvää geelimäistä seerumia ripsiin ja niiden tyviin, ennen kuin harjaa sen tasaisesti.

Hankaluuksia tuotti ainoastaan yltäminen aivan sisimpiin ripsiin, sillä sieni tuppasi töökkäämään nenän varteen.

Käyttöohjeen mukaan seerumia pitäisi levittää kuukauden ajan aamuin illoin, jonka jälkeen sitä tarvitsee käyttää enää kerran päivässä. Minä käytin seerumia kuusia viikkoa pelkästään iltaisin, silti tuloksia alkoi mielestäni näkyä jo parin viikon käytön jälkeen. Seerumi oli helppo muistaa ja sipaista hampaidenpesun yhteydessä, kun purkki seisoi hammasharjan vieressä.

Kuuden viikon käytön jälkeen ripset ovat selvästi pidemmät, tuuheammat ja jopa tummemmat. Vielä suuremman eron entiseen huomaa, kun laittaa ripisiväriä. Huomaamattomat ripsenihän ovat oikeastaan ihan näyttävät!

Olen oikein tyytyväinen tulokseen, eikä se vaatinut kuin pari minuuttia iltatoimien yhteydessä.”

RefectoCil Lash & Brow Booster 2 in 1: Ripset kasvoivat hieman

Tuotteen lupaus:

Saavutat jopa 56 prosenttia pidemmät ripset.

Hinta:

89 e

Ripsiseerumi Reflectocil
RefectoCil Lash & Brow Booster 2 in 1 sai ripset kasvamaan hieman.

Testaajan arvio:

”Voisiko ripsiseerumi todella toimia? Omat ripseni ovat luonnostaan varsin pitkät mutta hyvin vaaleat ja suorat, joten miellän ne usein lyhyemmiksi kuin ne todellisuudessa ovatkaan. Vaan eivätpä räpsyt voi koskaan olla liian pitkät, joten ei kun testiputkilon kanssa kotiin ja ihmettelemään.

Ensimmäinen ajatus oli, että pakkauksessa ei ainakaan olla säästelty, sen verran bling bling -hylsy sieltä tupsahti.

Oletin tämän toimivan maskaran tapaan mutta applikaattori olikin huulikiilloista tuttu pisaran muotoinen pehmeä sieni. Tuotetta laitetaankin siis kahdesti päivässä ripsien tyveen ja siihen sivellin on varsin passeli. Kärki olisi omaan makuuni voinut olla hieman kapeampi, jolloin aineen olisi saanut vielä tarkemmin tyveen.

Kirkas geeli oli hajuton mistä plussaa mutta alkoi ajoittain kirvelemään viikon käytön jälkeen, etenkin mikäli ainetta valui silmään räpytellessä.

Geeli oli helppo muistaa iltarutiinien seassa mutta aamuisin sai välillä muistutella itseään asiasta. Etenkin näin minuuttiaikataululla menevänä anti-aamuihmisenä tämä meinasi jäädä helposti välistä.

Seerumin ja ripsivärin laiton kanssa on hyvä pitää muutama minuutti väliä että aine ehtii hyvin imeytyä ja kuivua. Samoin iltaisin ripsivärit on syytä muistaa pestä pois ekstrahuolellisesti; pienikin jäämä tarttuu applikaattoriin ja tekee siveltimestä törkyisen näköisen.

Kuuden viikon jälkeen voin sanoa että ripset ovat hieman kasvaneet mutta en usko ulkopuolisten juurikaan asiaa huomaavan, niin järisyttävää muutosta ei ole tullut. Parhaiten tämän huomaan itse ripsiväriä laittaessa ja nykyisin käytänkin hieman luonnollisempaa ripsaria kuin ennen ja koen tämän jopa riittävän kunhan ripset ovat huolella taivutetut.

Käytän kyllä seerumin ehdottomasti loppuun mutta tuskin ostaisin uutta hylsyä tämän loputtua.”

RevitaLash Advanced: Ripset kasvoivat hyvin pituutta

Tuotteen lupaus:

Turvallinen seerumi tekee ripsistä näyttävät ja tuuheat.

Hinta:

129,90 e

ripsiseerumi Revital
Ripsiseerumi RevitaLash Advanced teki ripsistä pidemmät.

Testaajan arvio:

”Minulla on todella lyhyet ja tyngät ripset. Ystävältäni kuulin, että tämä tuote toimisi ja halusin kokeilla. Olisi ihanaa, kun olisi räpsyripset!

Tuote oli pinnaltaan vähän liukas, tuntui aina, että en saa sitä auki, siinä oli kierresysteemi, ja se oli hieman vaikea avata ainakin kosteilla tai rasvaisilla käsillä.

Ensimmäisen yhdeksän päivän ajan piti vähän hakea sitä ripsien ja ihon kohtaa mihin se laitetaan. Ohut sivellin osui helposti luomen ihoon, vaikka se pitäisi laittaa tyveen missä ripsi irtoaa luomesta. Oli hieman hankalaa, mutta parin viikon jälkeen onnistui.

Iho oli ensimmäisen viikon myös todella punainen luomen kohdalta mihin sivellin osui vahingossa. Kävin kerran myös leffassa testin aikana. Itkin elokuvissa, ja huomasin, että silmiä kirveli kamalasti ja iho silmien ympäriltä jäi todella punaiseksi. Johtuikohan seerumin käytöstä.

Ohjeet olivat hyvät ja selkeät. Siveltimen tarkka käyttö oli haastavaa, mutta sen kyllä oppi käytössä. Seerumin muistaminen oli helppoa. Kerran unohdin laittaa.

Noin neljän viikon jälkeen huomasin ripsieni pidentyneen, kun taitoin ne ripsitaivuttimella ja laitoin ripsiväriä. Ripset kasvoivat pituutta, mutta eivät paksuutta.

Huomasin testin jälkeen, että en oikeastaan haluakaan pitkiä ripsiä. Minulla on todella raskaat luomet, ja pitkät ripset olivat vain haitaksi. Ripsiväri levisi pitkin luomea. Menen seuraavaksi luomileikkaukseen, jotenkin huomasin nyt vasta roikkuvat luomeni. Ennen ripsiseerumitestiä en ollut edes ajatellut raskaita luomiani.”

Hair Lust Eyelash Enhancing Serum: Tekee mitä lupaa hillitysti

Tuotteen lupaus:

Aktivoi ripsien luonnollista kasvua.

Hinta:

59,95 e

Hair Lust Eyelash Enhancing Serum
Ripsiseerumi Hair Lust Eyelash Enhancing Serum tekee sen, mitä tuote lupaakin.

Testaajan arvio:

”Ripseni ovat luonnostaan pitkät ja tuuheat mutta aika vaaleat, joten pituutta ei huomaa ilman ripsiväriä. Halusin testata, millaisiin pituuksiin pääsen ripsiseerumin avulla. Ja kenties pidentää ripsien tummaa osaa.

Tuotetta oli helppo levittää, mutta aluksi sitä tuli levitettyä liikaa. Pienestä siveltimestä tuli yllättävän paljon seerumia ja opin nopeasti kaapimaan liiat tuubin suulle.

Seerumi kirveli hieman luomilla jos sitä laittoi liikaa. Kirvelyä ei seurannut ihon punoitusta ja se loppui aika nopeasti.

Levitin seerumia iltaisin kuuden viikon ajan. Säilytin putkiloa näkyvillä lavuaarin päällä, jotta se ei unohtuisi. Jos iltarutiinit pysyivät samoina tuote oli helppo muistaa.

Noin neljännellä viikolla ripsiväriä lisätessä huomasin, että ripset olivat kasvaneet pituutta. Myös ilman meikkiä ripset olivat mielestäni näkyvämmät, kenties tumma tyvi oli saanut lisää pituutta.

Jatkoviikoilla pituuskasvua ei juurikaan tapahtunut vaan ripset pysyivät samoissa mitoissa. Tuote tekee mitä lupaa hillitysti. Ainakin entuudestaan suhteellisen pitkiin ripsiin. Massiivisiin räpsyttimiin ei tällä pääse.”

Académie Réparateur Intensif Yeux: Tuote hoitaa myös silmänympärysihoa

Tuotteen lupaus:

Korjaa ihon ikääntymisen merkkejä, silottaa ryppyjä ja vahvistaa ripsiä.

Hinta:

53,95 e

Académie Réparateur Intensif Yeux
Ripsiseerumi Académie Réparateur Intensif Yeux hoitaa myös silmänympärysihoa.

Testaajan arvio:

”Ripseni ovat suorat ja jäykät, mutta koska silmät ovat kauneinta minussa, haaveilen ihanista pitkistä räpsyripsistä. Jatkuvan huoltorumban vuoksi en kuitenkaan halua ripsenpidennyksiä, joten päädyin kokeilemaan seerumia, joka lupaa hoitaa ripsien ohella silmänympärysihoakin.

Kuuden viikon käytön jälkeen tunnen oloni hiukan huijatuksi. En tiedä, olivatko odotukseni liian suuret, mutta en havaitse peilissä suuren suuria muutoksia. Ripsiväriä levittäessä ripset saattavat olla aavistuksen pidemmät, mutta saatan myös kuvitella niiden pidentyneen.

Silmienympärysihoa tuote kyllä hoitaa. Kuuden viikon jälkeen se tuntuu pehmeämmältä ja kiinteämmältä.

Ikävintä voiteessa on se, että se kirvelee silmissä. Kuuden viikon testijakson jälkeen ryhdyin käyttämään sitä illan sijaan aamulla, jolloin silmät eivät ole väsyneet. Kirvelyäkin ilmenee vähemmän.

Voide leviää kyllä hyvin, ja se on varsin riittoisaa. Kerralla kuluu hyvin pieni määrä.”

L’Oréal Clinically Proven Lash Serum: Ripset tuuhentuivat

Tuotteen lupaus:

Tuuheuttava, pitkäkestoinen ja pidentävä ripsiseerumi.

Hinta:

24,95 e

L'Oréal Clinically Proven Lash Serum
Ripsiseerumi L’Oréal Clinically Proven Lash Serum sai testaajan ripset tuuhentumaan.

Testaajan arvio:

”Minulla on aina ollut pitkät ripset, mutta muutama vuosi sitten sairastamani lymfooman jälkeen ripsien uudelleen kasvaminen on ollut epätasaista ja ripset ovat selvästi harvemmat kuin ennen.

Ripsiseerumin käyttö oli helppoa, geelimäisenä levisi helposti eikä tuntunut epämiellyttävältä. Muistin laittaa sitä iltaisin ja aamuisin, kun laitoin tuubin hammasharjan viereen kylppäriin.

Huomaan ripsieni tuuhentuneen jonkun verran, ja kasvaneen myös pituutta.”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kasvattavatko ripsiseerumit todellakin ripsiä? Testasimme 6 seerumia – täyttyivätkö lupaukset?

jotettte

Paras ripsiseerumi- http://tonzes.com/ripsiseerumi.htm Tämä toimii! Mitään sivuvaikutuksia ei ole tullut ja tulokset näkyivät ensin alaripsissä (joita minulla ennen ei käytännössä ollut..) Kuukaudessa eron huomasi yläripsissäkin ja käytön jatkuessa ne tuntuvat yhä kasvavan. Tosi kauniit ja luonnollisen näköiset, ei mitkään ripsipidennys-haravat! 😀 Ripset ovat myös hiukan tummentuneet ja kaartuvat itsestään, riittää kun sipaisee ripsiväriä, kun aiemmin piti taivuttimella vääntää pitkään ja hartaasti. Ostin siskollekin 🙂

Sinun täytyy kommentoidaksesi.