Suhteet Tilaajille

Piispa Mari Leppänen ihastui tulevaan puolisoonsa rippileirillä – "Minusta ihminen tarvitsee monenlaista rakkautta voidakseen hyvin"

Rakkautta on monenlaista, sanoo Mari Leppänen. Hän jakoi kotinsa pakolaisena maahan tulleen syyrialaismiehen kanssa.

”Olimme Riston kanssa ystäviä pitkään ennen kuin samalla riparilla isosina ollessamme ihastuimme ja aloimme seurustella. Ristossa teki vaikutuksen se, että hän oli eloisa, huumorintajuinen ja syvällinen. Ja tietysti silmät!

Omat vanhempani erosivat, kun olin lukiossa. Olin nähnyt, että hyväkin avioliitto voi syystä tai toisesta päättyä, eikä koskaan pidä ajatella, että parisuhde on itsestäänselvyys. Se vaatii tahtoa, sitoutumista, puhumista ja tietysti myös rakkautta.

Päätimme alusta asti, että pyrimme puhumaan kaikesta keskenämme ja myös lasten kanssa. Ja varmasti elämän vaikeat kohdat ovat opettaneet meitä siinä.

Meistä kumpikaan ei jää loputtomasti kiinni asioihin. Tartumme aika nopeasti toimeen. Olemme selvinneet kiperistä tilanteista sillä, että meillä on sama suunta ja yhteinen käsitys siitä, millaista on hyvä elämä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.