Lehtikaalista syntyy minuuteissa herkullinen ja terveellinen lisuke

Lehtikaali on ollut jo monta vuotta iso hitti! Se on myös todella terveellistä ja jos sinulla on oma puutarha, kokeile ihmeessä kasvattaa, sillä sadosta tulee helposti todella hyvä!

Tämä on yksi minun ehdottomia suosikkilisukkeita! Se syntyy muutamassa minuutissa muutamasta raaka-aineesta ja on super terveellistä ja tietysti herkullista!

Paistettu lehtikaali

2-3 annosta lisukkeeksi

alle 15 min

kasvis, lihaton, munaton, maidoton

100 g lehtikaalia, keskiruodit poistettuna

½ sitruunan mehu

loraus oliiviöljyä

1 valkosipulinkynsi

suolaa, mustapippuria

 

Poista lehtikaalista keskiruodit, jos se on ulkomaista tai ruoti kovin kovaa, silppua kaali suikaleiksi. Silppua valkosipuli. Lorauta pannuun oliiviöljyä ja freesaa valkosipulia hetki. Lisää pannuun lehtikaalit ja paista kunnes kaali alkaa kutistua. Purista joukkoon sitruunan mehu, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile.