Lehtikaali on ollut jo monta vuotta iso hitti! Se on myös todella terveellistä ja jos sinulla on oma puutarha, kokeile ihmeessä kasvattaa, sillä sadosta tulee helposti todella hyvä!
Tämä on yksi minun ehdottomia suosikkilisukkeita! Se syntyy muutamassa minuutissa muutamasta raaka-aineesta ja on super terveellistä ja tietysti herkullista!
Paistettu lehtikaali
2-3 annosta lisukkeeksi
alle 15 min
kasvis, lihaton, munaton, maidoton
100 g lehtikaalia, keskiruodit poistettuna
½ sitruunan mehu
loraus oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
suolaa, mustapippuria
Poista lehtikaalista keskiruodit, jos se on ulkomaista tai ruoti kovin kovaa, silppua kaali suikaleiksi. Silppua valkosipuli. Lorauta pannuun oliiviöljyä ja freesaa valkosipulia hetki. Lisää pannuun lehtikaalit ja paista kunnes kaali alkaa kutistua. Purista joukkoon sitruunan mehu, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile.
Kommentit
Kommentoi juttua: Paistettu lehtikaali